Tai pirmasis likusių gyvų grupės „Led Zeppelin“ narių pasirodymas per daugiau nei 20 metų. Į klausimą, ar gali grupės gerbėjai tikėtis naujų įrašų J. Page’as atsakė, kad po netikėto susibūrimo visi grupės nariai yra tarsi naujai įkvėpti ir norėtų parodyti kažką naujo.

„ Yra kūrinių, prie kurių dirbau pastaruosius 4 metus ir kuriais labai didžiuojuosi. Kai kurie darbai yra kur kas geresni nei tie,kuriuos esame sukūrę anksčiau. Nebūtinai juos taupysiu savo soliniams pasirodymams, “ – atsakė Jimmy Page’as.

J. P Jones (61 metų amžiaus) žurnalų „Q“ ir „Rolling Stone“ reporterius patikino, kad kol kas nieko nėra nuspręsta ir neaišku, ar bus sukurta naujų „Led Zeppelin“ kūrinių po grupės susijungimo.

Vokalistas anksčiau žurnalui „Rolling Stone“ yra pasakęs: „Jei žmonės taip neskleistų gandų apie artėjančius mūsų turus, galbūt kažkas ir įvyktų. Tačiau kuo daugiau žmonės kalba, tuo didesnę įtampą mes jaučiame.“

Jei po pirmadienio pasirodymo Londone „Led Zeppelin“ daugiau netęs savo veiklos, nė vienas grupės narys nesielvartaus, teigė R. Plantas.

„Led Zeppelin“ išsiskyrė 1980 metais po būgnininko Johno Bonhamo mirties. Per koncertą pirmadienį prie būgnų sėdės J. Bonhamo sūnus Jasonas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją