„Dabar, kai darbai baigti, galiu pasakyti: naujausias mano kūrinys - Kastyčio Kerbedžio dainos „Po begalybės valandų“ versija. Noriu pasakyti nuoširdų ačiū Kastyčiui už suteiktą galimybę atlikti šį kūrinį“, - kalba Haroldas.

Haroldas yra pirmasis Lietuvos atlikėjas, kuriam pats K.Kerbedis leido perdainuoti savo dainą. „Džiaugiuosi, kad vienas geriausių atlikėjų pasitikėjo manimi. Labai malonu, kad būtent man pirmam Kastytis leido perdainuoti savo dainą“, - sako Haroldas.

Naujasis kūrinio „Po begalybės valandų“ atlikėjas Haroldas neslepia, kad įkalbėti leisti perdainuoti dainą jam nebuvo labai lengva. „Važiavau į Panevėžį susitikti su K.Kerbedžiu. Neslėpsiu, ne vieną valandą diskutavome apie dainą „Po begalybės valandų“. Tačiau galų gale sulaukiau Kastyčio atsakymo „Taip!“ Pats K.Kerbedis patarė, kaip dainuoti vieną ar kitą frazę, dalyvavo įrašant dainą. Rezultatą jau greitai galės įvertinti ir radijo stočių klausytojai“, - teigė Haroldas.

Nauja savo dainos versija patenkintas ir pats Kastytis Kerbedis: „Šis jaunuolis tikrai turi gerą balsą ir moka dainuoti. Iš jo galėtų pasimokyti ne vienas dabartinis atlikėjas. Man labai malonu, kad būtent Haroldas perdainavo vieną mėgstamiausių mano kūrinių.“

Beje, Haroldas atskleidė, kad po Naujųjų metų bus galima išgirsti ir dar vieną dainos „Po begalybės valandų“ versiją. „Tikrai su Kastyčiu įrašysime ir duetą“, - teigė atlikėjas

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją