Pasaulio didžėjų lygoje pirmąsias vietas Pablo Ceballos užsitarnavo ne vien dėl sunkių ir tirštų kaip smala ritmų, pagardintų geidulingais elementais, bet ir dėl kūrybinės draugystės su DJ Chus ir kartu įkurtos įrašų kompanijos „Stereo Productions“. Visame pasaulyje žinoma porelė Chus & Ceballos kartu pradėjo groti dar būdami paaugliai ir sėkmingai bendradarbiauja jau daugelį metų.

„Didžėjus yra pagrindinis vakarėlio spektaklio aktorius, - net neslepia ambicijų charizmatiškasis Pablo Ceballos. – Visas pasaulis sukasi aplink jį. Mano pasirodymai yra magiški ir aš juos atlieku tobulai!“

Žmogus, kuriam savo kūrinius patiki Madonna, Danny Tenaglia ar Deep Dish, turi teisę demonstruoti pasitikėjimą savimi. Tie, kurie nors kartą matė Pablo Ceballos už pulto, žino: patekęs į jo vakarėlį išvysi tikrą artistą, žongliruojantį plokštelėmis ir bendraujantį su publika lyg dosniai dovanas dalinantis laisvės ir meilės ambasadorius.

Pablo Ceballos muzika jau apkeliavo daugiau nei 40 pasaulio šalių, o jis pats ne sykį lankėsi geriausiuose pasaulio klubuose ir festivaliuose. Kaip namuose Pablo Ceballos jaučiasi „Cielo“ ir „Studio“ klubuose Niujorke, „Stereo“ Monrealyje ir, žinoma, legendiniame PACHA Ibizoje.

Mažosios „Pacha“ salės šeimininkas DJ Mamania penktadieniui pasikvietė gerą savo draugą iš Londono – nenugalimąjį šokių aikštelės meistrą Dj Kofi. „Pacha“ svečias muzikos ribų nepripažįsta.

„Didžėjaus darbas man leidžia keliauti po pasaulį ir muziką. – šypsosi Dj Kofi. – Negalėčiau priskirti savęs vienam konkrečiam muzikos stiliui, eksperimentuoju ir dievinu laisvę“.

Dj Kofi kolekcijoje - funk, rock, house, afrobeat ritmai. Didžėjus ir prodiuseris didžiuojasi pažintimis su pramogų pasaulio elitu, neslepia grojęs Jay – Z bei Lauryn Hill vakarėliuose ir prodiusavęs video miksą Michaelo Jacksono albumo „Invisible“ pristatymui.

Šeštadienį, gruodžio 8 d., „Pacha“ laukia dukart geriausiu Ukrainos didžėjumi tituluoto DJ Sender. Visus metus keliaujantis po pasaulį DJ Sender didžiuojasi grojęs kartu su 16 Bit Lolitas, Junior Jack ir Kid Creme, Steve Angello ir kitais.

DJ Sender pagimdyti Narcotic Thrust "I Like It" ir Eric Prydz "Call On Me" remiksai tapo geidžiamiausiais nakties hitais ne vien Ukrainoje, bet ir visame pasaulyje, o jo radijo laidos „Replay“, transliuojamos per šokių muzikos radijo stotį „Kiss FM“, klausosi net 20 milijonų klausytojų.

Tai – jau antroji Dj Sender kelionė į Lietuvą. Pernai jis šokdino visus gerai žinomame renginių serijos „Nokia Plug In“ vakarėlyje.

Šeštadienį maloniai nustebinti žada ir Vidis, kruopščiai besiruošiantis „Pacha“ krikštui. Populiarios „ZIP FM“ radijo laidos „Vienas vienas“ šeimininkas Vidis yra geidžiamas ir mylimas didžėjaus pulto valdovas. Klubui ir jo lankytojams Vidis dovanoja net 5 valandų setą.

Savaitgalį lankytojai galės mėgautis ir klubo rezidentų Andriaus Rio, Recoco ir Mamania, jau spėjusių prisijaukinti klubą jo atidarymo metu, pasirodymais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją