Vienam vakarui suburta muzikantų grupė „Sunday Evening Orchestra“ surengė šventę Lietuvos generalinio konsulato Niujorke pakviestiems muzikos mėgėjams.

D.Naujokaitis pasirodė kaip improvizacijos meistras, perkusininkas, ir kaip griežtas, bet teisingas šio „orkestro“ dirigentas, laikęs publiką įtampoje.

Klausytojus džiugino ir trombonininkas Artas Baronas, kuris nuo 1973 metų grojo su Duke Ellingtonu. A.Baronas taip pat yra grojęs su Buddy Richu, Stevie Wonderiu ir Bruce Springsteenu.

Ypatingo žavesio ir originalumo šiam ansambliui suteikė dvi solistės – vokalistė Monika Heidemann ir vokalistė, perkusininkė Sandra Koponen.

Netikėtas buvo dainuojančio Jono Meko pasirodymas scenoje, kuris, kaip visuomet, ramiai filmavo renginį iš savo pamėgtos vietos šalia scenos.

Muzikos klubas „Zebulon“ yra įsikūręs madingame Williamsburge.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją