Jau nuo ankstyvos paauglystės įrašų parduotuvėse dirbusi Chloe Harris 2000–aisiais pradėjo savo pirmąjį radijo šou „Further“ (įrašų parduotuvėje – radijo stotyje „Groovetech.com“). Dar po dviejų metų Chloe jau dirba „Proton Radio“ (savaitinė laida „B – Sides“) ir kalbina tokius svečius kaip Ellen Allien, Marco Carola ir pan.

Kai merginos šou išgirdo John Digweed, jis Chloe pasikvietė į savo „Kiss FM Transitions“ programą, kurioje mergina pasirodė sėkmingai.

Chloe Harris techno skambėjo legendiniame Detroito klube „The Works“, daugelyje Europos ir Pietų Amerikos šalių, o 2006 – aisiais „Ministry Of Sound“ pasikvietė ją į turą po Baltijos šalis, įtraukiant ir Lietuvą, Latviją, Estiją ir Suomiją.

Chloe apšildė John Digweed ture po JAV ir Jimmy Van M pasirodymus nuo Sietlo iki Meksikos, dalyvavo dviejuose dideliuose šokių muzikos festivaliuose „Global Gathering“ D. Britanijoje ir „V – Fest“ Vankuveryje.

Šiais metais Chloe Harris didžėjavimas sukėlė James Zabiela, Dubfire, Hernan Cattaneo susidomėjimą. Ji remiksavo Petter „Freak & Love“, Pole Folder „Crossing Oceans“, Sam Ball „Aperture“, o „Mashtronics Records“ išleido Chloe debiutinę plokštelę „Skooch“. Žurnale „Dj Mag“ John Digweed šią didžėją įvardijo kaip 2008–ųjų metų proveržį.

Su Chloe Harris pagrindinėje salėje už pulto stos rezidentas DJ Mindaugėlis, taip pat - „Deep Frequency“ narys Uncle Roll: „Kadangi tą dieną švesiu savo 22–ąjį gimtadienį, nuo savęs pažadu skanų kaip gimtadienio tortas setą“, - šypsosi jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją