„O kas gali labiau intriguoti už tris damas su elektriniais smuikais ant apnuogintų pečių?“ - pasitikinčiai klausia merginos.

Joms, pasak pranešimo spaudai, netrūksta drąsos ir idėjų, temperamento ir energijos, scenoje išvydę „Electric Ladies“ daugelis nustemba, kad šių merginų gyslomis teka lietuviškas kraujas. Ambicingoji trijulė priverčia smuiko garsams pasiduoti Stingo, Joe Cocker'io, Andrea Bocelli'o, ABBA, Chick Corea, Piazziola, Bomfunk MC‘s, Alex Gaudino, Princo, Michael Jackson'o kūrinius.

Garsių orkestrų smuikininkės, Lietuvą garsinančios laimėdamos tarptautinius konkursus, pačios renkasi ir aranžuoja dainas koncertinei programai. „Electric Ladies“ - pasiryžusios sceną užkariauti talentu, o ne meilės trikampiais ar dalyvavimu realybės šou.

„Galbūt kai kam atrodysime nuobodžios, bet eisime sunkesniuoju keliu ir gerbėjus bandysime užkariauti mūsų grojama muzika“, - šypsosi Danutė. „Skandalų ir trumpų sijonų juk neįdėsi į albumą“, - kolegas pašiepia Ieva. „Bet, žinoma, prieš koncertą nepamiršime nusilakuoti nagučių“, - koketuoja Enrika.

„Electric Ladies“ debiutavo prestižiniuose „Bravo 2006“ muzikiniuose apdovanojimuose. Jau po savo pirmojo pasirodymo merginos sulaukė daug muzikos profesionalų komplimentų ir klausimų „kas jūs?“. Nuo tos dienos jos tik kilo į viršų.

„Lapkričio bei gruodžio mėnesius galima vadinti pačiais sėkmingiausiais, šiandien „Electric Ladies“ iki Naujųjų metų turi vos kelias laisvas datas“, - damas giria joms atstovaujanti leidybinė kompanija „Promostar“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją