„Įdomiausia tai, kad didžiausias pinigų sumas už Jurgą statė lošėjai iš Estijos, kur ši dainininkė nėra ypatingai populiari. Teoriškai įmanoma, kad estai labiau linkę lažintis ne sporto įvykių srityje, tačiau iki šiol tokiomis sumomis niekas neoperavo. Todėl įmanoma ir tai, kad informacija tiesiog nutekėjo iš MTV Estijos padalinio“, - sakė vienos lošimų bendrovės atstovas Linas Juozaitis.

Bendrovės duomenimis, žmonės lažinosi ir už kitus „Baltic Act“ nominuotus atlikėjus, tačiau sumos nebuvo tokios didelės.

M.P.3 muzikos agentūros vadovas ir Jurgos prodiuseris Vaidas Stackevičius mano, kad atlikėja pelnytai buvo priskiriama prie lyderių, nes šiemet daug nuveikta. „Džiaugiamės, kad tapome nugalėtojais, tačiau pirmiausia džiugu, kad kiekvieną kartą įteikus tokį prizą iš tiesų laimi visos Baltijos šalys“, - sakė V.Stackevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją