Vakarėlio
dress code
– stilinga šukuosena - gali rengtis juodai, baltai ar raudonai, bet jei tavo galvą puoš stilinga šukuosena – niekas net neprisimins ką dėvėjai, rašo organizatoriai.

1988 m. pradėjęs didžėjaus karjerą, savo unikalaus gebėjimo miksuoti ir kurti kokybišką muziką dėka, Steve Lowler greitai užkopė į didžėjų pasaulio elitą. Jo legendiniai setai klube „Space“ Ibizoje, sėkmingos sesijos Birmingemo festivaliuose ir paties organizuotų vakarėlių „Harlem Nights“ triumfas Londono naktiniame klube „The End“ išgarsino didžėjų visame pasaulyje.

Steve laikomas twisted house pionieriumi. 2003-2005 m. Steve buvo pripažintas geriausiu Ibizos didžėjumi. Ne vienerius metus didžėjus buvo žurnalo DJ Mag renkamo 100 geriausių pasaulio didžėjų sarašo dešimtuke. Nors per daugelį metų jo grojamos muzikos skambesys keitėsi, evoliucionavo, tačiau jis visada išlieka pakankamai pretenzingas, bet tuo pačių ir seksualus.

Steve Lawler yra ne tik didžėjus. Būdamas leidybinės kompanijos „Harlem Records“ savininkas, Steve laiks nuo laiko užsidaro studijoje ir į pasaulį išleido jau ne vieno žymaus atlikėjo dainos remiksą – Madona „Muzic“, Underworld “Two Months Off”, Lenny Kravitz “Believe in me”, Silicone Soul “Right On”…

Keturios dienos prieš didžejaus pasirodymą Vilniuje, klubinės muzikos gerbėjams gerai pažįstama leidybinė kompanija „Renaissance“ išleidžia naująjį Steve Lawler miksą „Viva London“.

„Vietoj to, kad eičiau įprastu keliu „medžiodamas“ naujausius kūrinius, aš padariau miksą iš įrašų, kuriais šešis metų kūriau atmosferą vakarėlių serijoje „Viva Harlem“, vykusioje Londono naktiniame klube „The End“, - teigia didžėjus. Jis gali sau leisti eksperimentuoti, niekada nenuvilia gerbėjų ir jo grojamos muzikos skambesio niekada nesumaišysi su niekuo kitu.

Greta Steve Lawler “Got2B There!” vakarėlio metu prie pulto stos ir visiems gerai pažįstamas, bet jau pakankamai senai girdėtas tandemas – DJ Mindaugėlis ir Marius Ivanoff.

Ilgokai trukusią tylą dueto veikloje didžėjai vadina kūrybine pauze: „Manau, kad mūsų dueto veiklos pradžia tikrai buvo įspūdinga, buvo surengtas ne vienas jau istorija tapęs vakarėlis, sugrota ne vienas tūkstantis valandų, - sakė Mindaugėlis, - reikėjo laiko pailsėti, įkvėpti šviežaus oro, tam, kad grįžti su dar daugiau kūrybinių minčių ir geros muzikos.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją