Jau antrą savaitę balsuojanti Europa stebina ir šokiruoja muzikos gerbėjus keikvieną dieną išbalsuodama po vieną Europos grupę. Nuožmioje kovoje krito ir lietuvaičiai „Gravel“ ir kaimynai latviai „Astro‘n‘out“, o vakar buvo išbalsuota Didžiosios Britanijos ir pasaulio žvaigždės „The Klaxons“.

Gera žinia Baltijos šalims, nes greičiausiai arogantiškieji estukai iš grupės „Bedwetters“ vienareikšmiškai važiuos į Miuncheną, kur tikrai turės galimybę ne tik persimesti fraze kita su renginio šeimininku Snoop Dogg, bet ir pereiti šlovinguoju raudonu kilimu.

„Mes nuo pat pradžių žinojome, kad važiuosime į Miuncheną, nes tą žadėjome savo kuklioms mamytėms, kurios už gyvenimo santaupas mums nupirko gitaras ir suteikė galimybę muzikuoti. Be to, jau kuris laikas mokomės hip-hopo slengo, kad galėtume persimesti keliais žodžiais su Snoop Dogg‘u“, - šmaikštavo energinagasis „Bedwetters“ vokalistas Joosep Järvesaar.

Trys laimingosios grupės iš skirtingų Europos šalių vyks į „Europos Muzikos Apdovanojimų 2007” renginį Miunchene jau lapkričio pirmą dieną, o renginio metu televizijos žiūrovai ir internautai išrinks vienintelę grupę, kuri ir bus verta „Naujų Muzikos Garsų“ vardo. Balsuoti vis dar galima www.mtvema.com.

Kaip ir kievienais metais visi MTV kanalai „MTV Europos Muzikos Apdovanojimų 2007” ceremoniją transliuos tiesiogiai. Šiemet muzikinius apdovanojimus bus galima stebėti ir mobiliojoje platformoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją