Na, o šį šeštadienį „Gravity“ įvyks tikras „reivo“ maratonas „Banana Drama“, kurio metu ant scenos gros bei savo instaliacijas rodys net 12 Lietuvoje puikiai žinomų diskžokėjų bei video menininkų, skelbiama klubo pranešime spaudai.

Beje, pirmas šimtas atėjusių gaus naujausią „Partyzanai DJs“ miksuotą kompaktinę plokštelę „Banana Drama 2007“.

DJ Sezzy pagerbs Maiklą Džeksoną

Kaip ir kiekvieną mėnesį, šį penktadienį įvyks DJ Sezzy organizuojamas vakarėlis „Dirty G: Living Legends“, kuris šįkart bus skirtas amžinai legendai, pop karaliui – Maiklui Džeksonui.

Po daugiau nei pusės metų į „Gravity“ kalendorių sugrįžtanti renginių serija yra viena populiariausių per pastaruosius metus.

„Nors mano serija daugiau skirta r'n'b, hiphopo muzikai pagerbti, aš negalėjau pamiršti prisiminti, mano nuomone, pačio geriausio praėjusio amžiaus atlikėjo – Maiklo Džeksono. Tai muzikos herojus, kuriam priklauso visų laikų geriausiai parduodamo albumo rekordas – net 145 milijonai kopijų. Netikiu, kad kada nors, kam nors pavyks tai pakartoti. Aš kartais pagrodavau Maiklo įrašų „Dirty G“ vakarėliuose, bet šį kartą tai bus daugiau nei valanda vien tik jo muzikos“, - pasakoja šios serijos šeimininkas DJ Sezzy.

Iki šiol lankytojams jis jau spėjo pristatyti tokius atlikėjus, kaip Snoop Dogg, Missy Elliott, Dr. Dre, Jay-Z, Kanye West, 50 cent bei kitus. Tai tikrosios hiphopo legendos, kurių kūrinius girdime jau keliolika metų ir be jų plokštelių nepraeina nei vienas „Dirty G“ vakarėlis.

Šeštadienį „Partyzanai“ dalins savo miksus

Kasmet po kelis kartus vykstantis „Banana Drama“ renginys – tai žinomo diskžokėjų dueto „Partyzanai“ ataskaita prieš savo gerbėjus, kurią įprasmina specialiai renginiui paruoštas CD miksas.

Šis didelio populiarumo tarp elektroninės muzikos gerbėjų sulaukęs „nemokamas džiaugsmas“ pasirodė ir 2005-ais, ir 2006-ais.

„Tai gyvai įrašytas miksas, kuriame sudėjome net 19 mums geriausių kūrinių. Beje, tai nebūtinai pačios naujausios plokštelės, nes kompozicijos labai plataus spektro - nuo 1970-ųjų iki paskutinių savaičių naujienos. Tad paskubėk būti tarp 100-o laimingųjų ir išgirsti visa tai savom ausim“, - taip apie dalinamą kompaktą kalba jo autoriai Mantas T ir Gvidas B.

Geriausi iš geriausių

Taigi, jau šį šeštadienį susirinkusių į „Gravity“ lauks ne tik miksuota kompaktinė plokštelė, bet ir garsiausi iš garsiausių elektroninės muzikos korifėjai: Vidis, Saulty, Mantas T., Daimon, Pupa, Nostra, El-T bei ilgokai nematytas, visai neseniai į Vilnių grįžęs „Partyzanai“ dueto narys Gvidas B. O taip pat visada kūrybingi VJ'ai: Vesta, Aromatherapia, Vodka Jugend, Oro Pagalves.

Paklausti apie pačio renginio idėją, „Partyzanai“ ėmė pasakoti: „į „Banana Drama“ kaip visada pasikvietėm mums artimiausius diskžokėjus, taip pat mylimiausius video menininkus, nes vaizdas mūsų renginiuose vaidina ne mažesnį vaidmenį nei muzika. Visi diskžokėjai gros „ping pongu“, nes tokiu būdu gaunasi įdomiausios muzikinės interpretacijos, vieni kitus supažindiname su savo atradimas. Gal netrukus visa tai taps populiariausiu Lietuvos „dj workshopu“?,“ - tęsė renginio šeimininkai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją