Būtent taip, retai skambiais komplimentais besisvaidantis Kym Wild pristato spalio 19-ąją klube „WOO“ grosiantį olandą Alden Tyrell, kuris yra ne tik puikus diskžokėjus, Hagos electro scenos pasididžiavimas, bet ir vienas iš stipriausio leiblo Clone prodiuserių.

Vakarėlių serijoje Natūraliai pasirodysiantis electro-disco dievas yra būtent tas žmogus, kurio vardas pirmiausiai šauna į galvą, kai kalba eina apie pastaruoju metu labai mėgstamą Italo disco.

Tai, ką groja Alden Tyrell nėra seniai žinomas grynas disco - šis vyrukas kuria savo melodingą, modernų muzikinį skambesį, dėl kurio išskirtinumo ir originalumo iš proto eina ne tik jo gerbėjai visame pasaulyje, bet ir kolegos diskžokėjai, rašoma klubo pranešime spaudai.

Pats Alden Tyrell sako, kad be savo įkvėpėjų, jis būtų niekas. Diskžokėjaus “muzikos mokytojų” sąraše puikuojasi tokie oldschool disco vardai kaip Bobby Orlando, Divine, Claudio Simonetti, The Creatures ir daugelis kitų.

Šiandien Alden Tyrell vardas puikuojasi šalia (o gal netgi aukščiau) lietuvius jau šokdinusio Legowelt ar Lindstrom and Prins Thomas, Putsch '79, Metro Area ir I-f. Vyruko iš Olandijos muzika yra tai ką galima vadinti tobulais itališkos vasaros garsais arba Čikagos ir Detroito naktinių klubų ritmais, kur disco susipina su funk, o šokių aikšteles valdo robotų balsai, hipnotiškai žemos bosų linijos ir sintetiniai būgnai.

Tobulos nakties su disco ir lietuviškų supermenų išliaupsintu Alden Tyrell receptas aiškus: sidabrinės spalvos kurpaitės, spalvotos burbulais dabintos suknelės, new disco stiliaus šukuosenomis besipuikuojantys berniukai, rausvos spalvos kokteiliai ir itališkai vasariška nuotaika. Nesvarbu, kad atėjo ruduo - „WOO“ durys atsidaro 22 valandą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją