Šiais metais Vilniuje bei Trakuose nugriaudėjusių festivalių „Pure Future“ rengėjai spalio 31-osios vakarą nuo 22 valandos siūlo į Helovino linksmybes pasinerti sostinės pramogų centro „Forum Palace“ naktiniame klube „Galaxy“ vyksiančiame karnavale „Grand Halloween Carnival“.

Dvasių baidymo šventės dalyvių nuotaiką kels – Lietuvos publikai gerai žinomas Omidas 16 B bei kanadietis Luke'as Fair'as.

Minios šokių muzikos mėgėjų prestižiniuose pasaulio klubuose susirenka pasiklausyti šiuo metu itin klubų vadybininkų medžiojamo L.Fairo, nes jo pasirodymuose galima išgirsti nuo groovy house iki techno, funky, progressive bei electro muzikos skambesių kokteilio.

Renginio organizatoriai – kompanijos „Future Culture“ atstovai kviečia lankytojus sukurti individualų Helovino įvaizdį ir pasipuošus atvykti švęsti.

Originaliausiai pasipuošę ir visi kas naudoja legalią Windows Vista operacinę sistemą - šokių muzikos mėgėjai bus apdovanoti kompaktinėmis plokštelėmis „Pure Future Trakai“ (auksinis CD) ir „Love“. Tiesiog atvykę prie pirmo apsaugos posto su įrodymu jog jūs turite legalią programinę įrangą ir atsiimsite Jums skirtą dovaną.

Helovino nuotaiką padės kurti ir įspūdingas teatralizuotas spektaklis, kuriame aktoriai siautės su benzino pjūklais. Unikalaus renginio įspūdį sustiprins ir specialiai šiam vakarui atgabentos lazerinės projekcijos, ugnimi spjaudys siaubūnais virtę fakyrai, kibirkščiuos ir staugs pjaustomas metalas, siautės pakvaišę siaubo nakties herojai, o šiurpią nuotaiką švelnins šokėjos.

Rengėjai tvirtina, jog klubo „Galaxy“ salėje bus sumontuotos keturios sniego mašinos, kurios trumpam lankytojams padės pasijusti tarytum „baltame lauke“.

„Future Culture“ karnavalas „Grand Halloween Carnival“ jau minimas ir viename populiariausių britų muzikos žurnalų „Dj Mag“, nes būtent spalio 31-oji – pirmoji Omido 16 naujausio albumo pristatymo turo pasirodymų data Lietuvoje.

Luke'as Fairas į Lietuvą irgi atvyksta pristatyti savo paskutiniojo albumo „Balance O11“. Jau prieš keletą metų lietuvių pamėgti „Deep Dish“ ir britas Danny Howellsas L.Fair'ą išrinko „ateities žvaigžde“ žurnalo „Dj Mag“ Top 100.

Gimęs ir užaugęs Kanadoje L.Fair'as su didžėjų judėjimu susipažino legendiniame Toronto klube „Industry Nightclub“. Tačiau milžinišką indėlį į jo pasaulinę šlovę įnešė didžėjaus ir prodiuserio darbai įrašų studijoje.

2000 metais L.Fair'as įrašė savo paauglystės laikų stabų – grupės U2 kūrinio „Silver&Gold“ remiksą. Šis įrašas susilaukė gerų atsiliepimų iš tokių pasaulio klubų žvaigždžių kaip Johno Digweedo, Pete'o Tongo, Danny Tenaglios bei daugelio kitų.

O kelissyk Lietuvos publiką šokdinęs planetos klubinės muzikos autoritetas Sasha kanadietį yra pakvietęs groti į savo albumo „Involver“ pristatymus Amerikoje. Šiandien L.Fairo kūrinius groja viso pasaulio didžėjai: nuo Sasha iki Dave Morales ar „The Plump Dj's“.

Pirmąsyk Lietuvoje apsilankęs Luke Fair'as bendraudamas su žiniasklaida prisipažino, kad be didžėjavimo labiausiai domisi sportu. Ne tik kaip žaidėjas, bet kaip ir žiūrovas, kanadietis plokštelių grotuvų virtuozas ypatingai mėgsta žaisti krepšinį.

Jis ypač gerų atsiliepimų negailėjo šiuo metu už Atlanto žaidžiančiam „Cleveland Cavallers“ komandos vidurio puolėjui Žydrūnui Ilgauskui.

Tam, kad būtų išlaikyta Helovino nakties dvasia, žiūrovai yra kviečiami į karnavalą ateiti su kaukėmis ir karnavaliniais kostiumais. Arba bent jau pasirūpinti, kad aprangoje būtų kraupiausio metų renginio – Helovino nakčiai būdingų detalių.

Mokslininkai tvirtina, jog šventiškai pasipuošęs žmogus pailsi dvigubai daugiau nei tas, kuris ateina kasdieniniais rūbais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją