Jay Shepherd, per perkusijos pamokas mokykloje, grojimą
jazz funk
ir
heavy metal
grupėse, per pirmąsias sesės
rave
kasetes ir
jungle
judėjimą Londone atvėrė
house
muzikos stiliaus duris.

Pasak organizatorių pranešimo, penkerius metus pradirbęs Juno įrašų kompanijoje (iš kurios savo muzikos kolekcijas papildo beveik kiekvienas Lietuvos diskžokėjus), 2002 metais Jay Shepherd išleido pirmąją plokštelę. Atlikėjo muzikinį profilį geriausiai apibūdina classic ir italo disco, US, deep ir acid house stilių sintezė, perleista per vintage techno ir modernaus minimal skambesių prizmę.

Šių metų pradžioje Jay Shepherd sėkmingai debiutavo garsiojoje Miuncheno įrašų kompanijoje „Compost“ bei susilaukė didelės paramos iš tokių atlikėjų kaip Joris Voorn, Ben Watt, Prins Thomas, Timo Mass, Ludovic Llorca, Faze Action, Laurent Garnier, Tobias Neumann ir daugelio kitų.

Jau šį lapkritį Jay planuoja toje pačioje įrašų kompanijoje išleisti 2 naujas plokšteles, bei šalia tokių atlikėjų, kaip Carl Craig, Lindstrom, Cobblestone Jazz ir Troy Pierce, sukurti remiksą legendiniam muzikos hitui, „Urban Souls“ grupės kūriniui - "Alright“. Savo pasirodymuose Jay Shepherd derina diskžokėjavimą su Ableton Live programos pagalba atliekamu gyvu grojimu.

Sekančiame šių vakarėlių cikle, visata bus gelbėjama kartu su JD Wilkes iš garsiojo Škotų kolektyvo Optimo. Visiems, kas praėjusį pavasarį klube "Gravity" kraustėsi iš proto per JD Twitch (antroji Opimo pusė) pusiau gyvą pasirodymą, priminti apie būtiną dalyvavimą nereikia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją