Deja, visi tie, kurie panašiuose renginiuose kaip pagrindinį šou elementą yra įpratę stebėti gana nuvalkiotą „go-go“ merginų trypčiojimą, dažnai absoliučiai nesusijusį su atliekama muzika, bus nusivylę - renginio organizatoriai vietoje to pasiruošę pateikti tikrai įspūdingą vaizdo, garso ir šviesos efektų sintezę.

O ir ATB tą vakarą koncertuos ne vienas – planuojamam daugiau nei 200 minučių superžvaigždės Andre Tannenberger pasirodymui gerbėjus ruoš du Lietuvoje jau žinomi ir patikrinti plokštelių sukikai iš Olandijos – DJ Olav Basoski ir DJ San.

Ir vis dėlto, pagrindinis dėmesys teks vakaro karaliui. Renginio organizatoriai tikisi, kad „Litexpo“ rūmuose be kūrinių iš naujausio, šiais metais pasirodžiusio albumo „Trilogy“, ATB susirinkusią publiką pamalonins ir hitais iš senesniųjų grupės albumų.

Savo muzikinę karjerą šis trance muzikos atlikėjas, o dabar ir prodiuseris bei aukštai vertinamas DJ‘us pradėjo dar 1993 metais, tačiau pasaulinio pripažinimo sulaukė tik 1999‘aisiais, kai jo debiutinis singlas „9 PM (Till I come)“ vos per savaitę užkopė į pirmąja Didžiosios Britanijos perkamiausių singlų dešimtuko vietą.

Šia daina ATB rado savo kelią ne tik į viso pasaulio, bet ir į Lietuvos elektroninės muzikos gerbėjų širdis - mūsų šalyje daina gan ilgai dominavo aukščiausiose topų pozicijose.

Tiek šis, tiek vėlesni singlai "Don't Stop", "Killer", "Let U Go", „Hold you“ ar "Ecstasy", augino grupės gerbėjų gretas ir nors Andre Tanneberger kūryba laikui bėgant šiek tiek kito, jo kuriamose dainose visada esti savitas, tik jam būdingas motyvas, dėl kurio visada galima atpažinti ATB braižą.

ATB diskografiją sudaro per dvidešimt singlų ir septyni albumai, o paskutinysis jų – šiemet pasirodęs darbas „Trilogy“. Andre Tannenberger yra ne tik ATB siela, bet ir žinomas re-mix‘ų autorius, naujų atspalvių suteikęs daugybės žinomų grupių ir atlikėjų - Moby, A-Ha, Haddaway, U96, Interactive, Outhere Brothers, Future Breeze, Red 5, Miss Jane, Sash!, Ayla, Blank & Jones, Kosmonova, Bob Marley ir Enigma, dainoms.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)