Trys simpatiškos „Atsitiko“ merginos sugros ir sudainuos pirmuosius debiutinio albumo kūrinius: „Visi susapnuoja“, „Žemutinių pilių šventė“ ir „Mėnulio šviesa“.

Projektas ruošia ir kitus kūrinius, kurie taip pat bus atliekami akustiniu skambesiu ir „bossa nova“ maniera, rašo „Muzikos savaitė“.

„Atsitiko“ merginos savo repertuarui ruošia gerai žinomų „Anties“, „DA-17“, „Kardiofono“, Vytauto Kernagio, „Rondo“, Andriaus Mamontovo dainų naujas versijas. Prie gerai žinomų kūrinių jos pridės ir savos kūrybos dainų, neiškrentančių iš konteksto.

Tylaus maišto lietuviškas dainas atliekančias merginas jau įvertino Arnoldas Lukošius, įrašų studijoje sugrojęs kelias akordeono partijas jų atliekamoms dainoms.

„Atsitiko“ merginos ruošiasi ne tik koncertuoti, bet ir išleisti debiutinį albumą, kuris turėtų pasirodyti spalio mėnesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją