Pirmą kartą Lietuvoje „Amber Smith“ ketina apsilankyti dar šiais metais ir surengs kelis savo pasirodymus, rašoma spaudos pranešime.

„M.P.3“ ir „Amber Smith“ numato ateinančiais metais bendrai išleisti pasaulinei rinkai skirtą albumą ir surengti daugiau koncertų Baltijos šalyse.

„Mūsų kompanijos principas visuomet buvo atstovauti skoningai ir profesionaliai muzikai. „Amber Smith“ yra būtent tokie“, sakė M.P.3 kompanijos vadovas Vaidas Stackevičius. „Į prasidedantį bendradarbiavimą žvelgiame kaip į intriguojantį iššūkį, tuo labiau, kad nei viena muzikos kompanija Lietuvoje iki šiol dar neturėjo tokios praktikos“.

„Esu sužavėtas ta medžiaga, kurią netrukus ketiname išleisti“, sakė grupės „Amber Smith“ lyderis Imre Poniklo. „Mums labai smagu turėti tokius partnerius kaip M.P.3, kurie albumo atžvilgiu yra taip pat entuziastiškai nusiteikę kaip ir mes“. Pasak „Amber Smith“ lyderio, grupei ypatingai malonu dirbti su kompanija, su kuria jie pirmiau susibičiuliavo ir tik po to nutarė imtis bendro verslo.

M.P.3 atstovai ir „Amber Smith“ muzikantai susitiko šią vasarą Švedijoje vykusiame Baltijos dainos festivalyje. Pirmosios mintys dėl bendradarbiavimo kilo surengus bendrą iškylą laivu į Baltijos jūrą. „Mums patiko jų muzika, o jiems imponavo mūsų darbo stilius“, sakė Vaidas Stackevičius. „Kadangi ėjo į pabaigą grupės sutartis su viena vokiečių kompanija, jie užsiminė apie galimą bendradarbiavimą ir mes su entuziazmu palaikėme šį sumanymą“.

Melodingomis roko dainomis išpopuliarėjusi grupė „Amber Smith“ susikūrė 2000 m. Grupės didžiausiu hitu vadinamas kūrinys „Hello Sun“, kurį Vengrijoje gerai žino kiekvienas muzikos mėgėjas. Pirmąjį albumą „My Little Servant“ grupė išleido gimtojoje šalyje ir Vokietijoje, o savo koncertus surengė Prancūzijoje, Kroatijoje, Čekijoje, Ispanijoje ir net Japonijoje.

Antrasis grupės albumas „rePRINT“, išleistas 2006 metais, pasižymėjo nauju skambesiu ir naujomis ambicijomis. Dalį šio albumo dainų prodiusavo grupės „Cocteau Twins“ sumanytojas Robinas Guthrie. „Amber Smith“ kelis kartus jau buvo pakviesti dalyvauti į prestižinį ir vieną populiariausių Europoje muzikos festivalį „Sziget“, kuriame pasirodė ir šiais metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją