Būdama nėščia dainininkė šių metų žiemą dar spėjo įrašyti senųjų estradinių dainų albumą „Jaunystė“, ir pavasario pradžioje surengė paskutinįjį koncertą prieš motinystės atostogas.

Birželio pirmąją Atlanta pagimdė mergytę Saulę, kurią keturiasdešimt dienų saugojo nuo „blogų akių“: nerodė nei mažai pažįstamiems žmonėms, nei fotografams.

Tuomet Atlanta nesusiviliojo ir dešimties tūkstančių litų honoraru, kurį siūlė vasaros šventes organizuojanti agentūra. Anąkart atlikėja atsisakė bet kokių koncertinių pasiūlymų motyvuodama tuo, kad šiuo metu jai svarbiausias jos pirmagimis:„Nesusiviliosiu jokiu koncertiniu pasiūlymu. Man nesvarbu, kad dešimt tūkstančių yra solidi suma. Ir nei kiek nesigraužiu, kad atsisakiau padainuoti. Bent kelis mėnesius aš nekoncertuosiu ir apie tai negalvosiu“ – apie savo muzikinės veiklos sustabdymą tuomet kalbėjo Atlanta.

Dabar Elena Puidokaitė – Atlanta jau neketina atsisakyti įvairių televizinių ir kitų pasiūlymų, rašo „Muzikos savaitė“. Šiuo metu dainininkė repetuoja, ruošiasi koncertams ir nekantrauja sugrįžti į sceną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją