Pasak pačių „biplanų“, jie tikisi, jog koncertas sudomins ne tik Anglijoje gyvenančius lietuvius, bet ir londoniečius. Todėl vyrai kaip reikiant ruošiasi. Į Londoną jie planuoja vežti ne tik senas geras ir jau “lietuviškais himnais” spėjusias tapti dainas, bet ir naujienas, kurių dar negirdėjo net grupės gerbėjai Lietuvoje.

„Lietuviams ir taip visuomet nuskyla didžiausias ir skaniausias pyrago gabalas. Jie visad pirmieji išgirsta naujienas. Šįkart nusprendėme pamaloninti cepelinų skonį pamiršusius emigrantus ir savo šviežiausias naujienas pristatyti būtent jiems“, - DELFI sakė Maksas Melmanas.

Paklausti, ką dar žada nuveikti Londone, „Biplan“ vaikinai sakė, jog muziejams ir turistų lankytinoms vietoms laiko neturės. Tačiau jo tikrai ras muzikos prekių parduotuvėms.

„Nes gitarų mums niekad nebus per daug“, - juokėsi „biplanai“.

Beje, šią savaitę „Biplan“ ir Karina iš „69 danguje“ žada DELFI skaitytojams pirmiesiems parodyti naują dainos „Aš be tavęs ne aš“ vaizdo klipą, kurį režisavo žurnalistas Rimas Bružas.

Maksas šią dainą prižadėjo pristatyti ir Londone, tačiau, kaip pats juokauja, moteriško „kvapo“ minėtame koncerte nebus. Karina į Londoną su grupe „Biplan“ nevyksta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją