Beveik du dešimtmečius “kankinantis” plokštelių grotuvus bei “kepantis” įrašus, Samuel L.Session yra žinomas kiekvienam bent kiek besidominčiam elektronine šokių muzika, rašo organizatoriai. Švedijos pažiba kartu su Adam Beyer ir Cari Lekebusch turbūt pirmieji pažymėjo savo šalį elektroninės šokių muzikos žemėlapiuose.

Pasaulinė šlovė dviejų įrašų kompanijų “SLS” ir “Klap Klap” savininką aplankė dar 1999 metais, kuomet dienos šviesą išvydo kultiniu tapęs įrašas “In your box”. Ilgą laiką karaliavęs pardavimų “chart’uose” jis netrukus užleido pozicijas kitai šokių aikštelių bombai “Check Out This I Bring”.

Vėliau sekė hitas “Merengue”, klasika tapęs albumas “New Soil” ir nesuskaičiuojami pasirodymai garsiausiuose pasaulio klubuose. Šiuo metu klubinės muzikos ekspertu vadinamas Samuel L.Session yra išleidęs daugiau nei 100 solinių įrašų, remiksavęs tokias žvaigždes kaip Kevin Saunderson, Erik Prydz, Ben Sims, Alexander Kowalski, Funk’d’Void ir kitus.

Jo muziką groja tokie šokių aikštelių “asai” kaip Derrick May, Jeff Mills, Carl Cox, Hernan Cattaneo, Dubfire. 2007 metų pradžioje išleistas hitas “Can You Relate?” vis dar griauna klubų šokių aikšteles visame pasaulyje ir jau pateko į garsius šokių muzikos leidinius “Fabric” bei “Global Underground”.

Renginio metu svečią nuo per didelio gerbėjų dėmesio saugosiantys vakaro šeimininkai Pagalve ir Hallucin’as teigia, kad šokių aikštelėje bus tikrai karšta. “Techstylism” nariai ką tik grįžo su nauju užsidegimu po beveik mėnesį trukusių atostogų užsienyje ir mano, kad vakaro žvaigždei tikrai nenusileis.

Diskžokėjams šeštadienio naktį asistuos video menininkas iš Kauno – Aromatherapia. Linksmybės prasidės 22.00.

Spalio 27-ąją, šeštadienį, vakarėlių seriją “Wired Saturdays” pratęs žymus duetas iš Suomijos “Mr.Velcro Fastener”. Skandinavijos “Kraftwerk”ais tituluojami muzikantai į Lietuvą atvyks pirmą kartą. Tik “gyvai” grojantys suomiai su savimi atsiveš ne tik įspūdingą sintezatorių ir ritmo mašinų amuniciją, bet ir tikrają electro muziką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją