„Labai džiaugiuosi, kad dalį klipo filmavome tuose pačiuose senelių namuose, kuriuose prieš Kalėdas buvau surengęs labdaros koncertą. Seneliai mielai sutiko mums padėti ir aš likau sužavėtas tiek jų asmeninėmis savybėmis, tiek aktoriniais sugebėjimais,“ – „Muzikos žinioms“ sakė Andrius Rimiškis.

Dainos „Žalios rūtos“ vaizdo klipe atsispindi dvi epochos – dabartis ir prisiminimai. Nespalvoti kadrai, kuriuose užfiksuotas pats atlikėjas, grojantis kartu su muzikantų grupe, simbolizuoja senelių jaunystę.

„Pagrindinė mintis buvo parodyti, kad meilė bei draugystė visiškai nepriklauso nuo amžiaus, nes jos egzistuoja visą laiką. Filmavimas tikrai buvo labai įdomus, jame dalyvavo ne tik senjorai iš senelių namų, bet ir mūsų būgnininko senelis, kuriam jau 90 metų. Buvo gera matyti, kad būdami tokio amžiaus, jie vis dar turi puikų humoro jausmą, moka džiaugtis gyvenimu ir stengiasi išnaudoti kiekvieną akimirką. Filmavimo aikštelėje seneliai iškart susidraugavo ir tai mane labai sužavėjo. Aš gerbiu vyresnius žmones, nes jie išsaugojo mūsų tradicijas, ir manau, kad mes turėtume ne tik skirti jiems daug dėmėsio, bet ir išmokti pasisemti patirties,“ – sakė Andrius Rimiškis.

Atlikėjas gailėjosi, kad šį kartą vaizdo klipe nepavyko įamžinti jo senelio.

„Jis yra puikus muzikantas ir labai panašus į mane tiek charakteriu, tiek sugebėjimais. Jei ne pokario laikotarpis, savo jaunystėje jis tikrai būtų tapęs garsiu dainininku. Tikiuosi, kad neužilgo pavyks su juo įrašyti bendrą kūrinį,“ – pasakojo Andrius Rimiškis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją