Taip pat šiuo renginiu prasideda nauja radikaliai performuotos muzikos agentūros „Future Culture“ era, startuoja bendradarbiavimas su naujais koncertų rengėjais, atlikėjais, prodiuseriais, agentais bei vadybininkais iš užsienio.

Į renginį kviečiami visi juodos ir raudonos spalvos magišką drabužių derinį mėgstantys stilingi lankytojai. Specialiai šiam karnavalui, rekomenduojant Omid 16 B, atvyksta britas didžėjus Dave Mills.

Šiųmečio „Black Future“ renginio publiką taip pat linksmins madingiausių šiandienos sostinės didžėjų komandų - „Mixmasters“ ir „Bad girls“ atstovai – sutuoktiniai Justin Xara ir Julija Fedotova.

Justin Xara šokių muzikos mėgėjams šįmet pateikė dvi savo „vizitines korteles“ - su Justin C įrašytą iš kojų verčiantį singlą „One Last One“ bei „La Discotheque“, įrašytą drauge su J.Fedotova.

Rengiasi šlovinti juodos ir raudonos spalvų kokteilį

Pripažinti mados klasikai teigia, jog juoda spalva atskleidžia asmenybės seksualumą, vidinį grožį, paslaptingumą, o raudona, anot vieno žymausių italų dizainerio Roberto Cavalli, stilingų vyrų ir nevaržomas linksmybes mėgstančių aistringų moterų, spalva.

Plazminiai ekranai, centre pakelta scena, iš keturių pusių į visus „Forum Palace“ klubo kampus sklindantis garsas, madingos apšvietimo sistemos – tokius efektus žada šiemetinis šokių ir mados festivalio uždarymas „Black Future 2007“.

Rugsėjo 8-ąją startuosianti šiuolaikinės muzikos fiesta truks iki paryčių. Pasak renginio organizatorių, kiekvienas žiūrovas matys naujus klubinės scenos veidus ne tik labai aukštai, bet ir iš visų pusių. Scena, kaip ir tradiciškai kompanijos „Future Culture“ renginiuose, bus apvali. Muzika, garsas, šviesos, vaizdo projekcijos įsuks šokėjus į patį įvykių sūkurį – leis pasijusti fiestos centre.

Renginyje grosiantis britas Dave Mills – visiškai naujas veidas šokių muzikos mylėtojams.

Pernai pavasarį jis grojo Kauno klubo „Exit“ publikai – apsilankusieji jo vakarėlyje liko sužavėti. Jau 11 metų aktyviai besisukantis didžiojoje scenoje, šviežios muzikos bagažą pateiksiantis didžėjus prie pulto stos pirmą valandą nakties. Beje, jis atskris iškart po siautulingo pasirodymo Cardife, kur siautės viename vakarėlių su apie jį itin neblogų rekomendacijų Lietuvai nešykštėjusiu Omidu 16 B.

D.Mills biografija išties spalvinga: jis yra grojęs kartu su tokiais grandais kaip Layo & Bushwacka, Mr. C., „Peace Division“, „Slam“ bei Danny Howells.

Jam yra tekę organizuoti vieną didžiausių Londono radijo stoties „Radio 1“ fiestų „Big Weekend“. Čia D.Mills grojo su šokių muzikos žvaigždėmis „Chemical Brothers“, Sander Kleinenberg bei Erick Morillo. Kadaise D.Mills vienoje scenoje yra tekę stovėti ir su „Deep Dish“ bei Steve Lawleriu.

D.Mills „miksai“ pastoviai sukasi klausytojų minias sutraukiančių britų radijo stočių „Mos Radio“, „Vibe 101“, „BBC Wales“ ir „Bass FM“ eteryje.

Į Lietuvą atvykstančiu britų didžėjumi vis dažniau domisi apie klubinę kultūrą dokumentinius filmus bei programas filmuojantys žurnalistai.

Taip pat prie plokštelių grotuvų stos pirmąsyk didžiojoje scenoje – lietuvių klubinės kultūros sutuoktiniai Justin Xara ir Julija Fedotova. Justin Xara – šiandien vienas labiausiai užsienyje graibstomų lietuviškos šokių muzikos autorių bei didžėjų.

„Daugelio „kluberių“ pamėgtoje internetinėje radijo stotyje „Proton Radio“ šią vasarą turėjau net 5 grojimus. Rusai vieną mano miksą tiesiog „nusiripino“ internete, - kalbėjo jau devynerius metus klubinės muzikos verpetuose įsisukęs Justin Xara. - Neseniai gavau nuolatinius grojimus ir „Existence“ laidoje. O ką tik su Justin C užbaigėme ir remiksą Rui Da Silvos singlui „On My Mind“, kuris jo leidėjų turėjo būti išleistas, tačiau kažkodėl pragulėjo lentynose bemaž septynerius metus“.

Pernai Justin Xara kartu su Justin C (jis neretai groja ir kaip VirusJ.) remiksuota „Deep Forest“ superhito „Sweet Lullaby“ versija žaibiškai tapo šokių aikštelių himnu: radijo stoties „Power hit radio“ tope pakylo iki 3, o „Zip FM“ iki aukščiausios – 1 vietos.

Šiemet kovą išleistas Justin Xara ir jo žmonos Julijos Fedotovos bendras singlas „La Discotheque“. Netrukus abu sutuoktiniai pirmieji iš Lietuvos klubinės scenos atstovų „pataiko“ į prestižiniu šokių muzikos planetoje laikomą britų žurnalą „Dj Mag“.

Šią vasarą Justin Xara kartu su Justin C. įrašyta „One Last One“ „Zip FM“ Top-20 iškart debiutavo 2 vietoje ir pasklido netgi ne šokių muziką transliuojančių šalies radijo stočių eteryje. Tuo tarpu šokių aikštelėse jau pirmieji „One Last One“ akordai kelia žmonių rankas į viršų.

„Dėl mano solinės dj ir prodiuserio veiklos pasakysiu tiktai tiek, kad kitų metų pradžioje galvoju įrašyti naują originalų kūrinį, kuriame skambės vieno žinomo, Eurovizijoje dalyvavusio kūrinio motyvas“, - paslaptingai šyptelėjo Justin Xara.

Tai neturėtų stebinti, nes Justin Xara kompozicijas jau kurį laiką groja ir didžiausi planetos šokių muzikos Dievai – Sasha, Pete Tong, Fergie, Hernan Cattaneo, Luke Fair, Sander Kleinenberg bei daugelis kitų. Julija Fedotova – viena nedaugelio Lietuvoje merginų didžėjų.

Kadangi „Black Future“ ne tik muzikos, bet ir mados bei stiliaus renginys, todėl rengėjai pirmąsyk nutarė pasikviesti pagroti Justin Xaros žmoną Juliją Fedotovą. Gabi mergina iškart pajaučia „pulsą“ ir netrukus tampa neatsiejama pašėlusių vakarėlių dalimi.

Šių metų pavasarį debiutavusi prie didžėjaus pulto Julija netrukus susilaukė didelio palaikymo iš klubų bei vakarėlių lankytojų ir dar gerai „neapšilusi“ šalies klubinėje scenoje jau tapo kone pačia garsiausia ir didžiausią potencialą turinčia moteriškosios lyties atstove tarp didžėjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją