Po paskutiniojo šią vasarą spektaklio, 24 d. 22 val. kitokios, šmaikštesnės ir jaunatviškesnės, dainuojamosios poezijos koncertą surengs „Žvaigždžių krušos“ aktoriai – artistiška, ironiška talentingo jaunimo grupė pavadinę savo neperseniausiai sukurtą grupę „Suicide Dj‘s“.

Jie jau žinomi ne tik dainuojamosios poezijos gerbėjams, tačiau ir spėjo tapti alternatyvaus jaunimo favoritais. Siekdami savito garso jie neapsiribojo konkrečiu stiliumi, todėl paruošė jau dvi skirtingas programas: akustinę bei elektroninę. Savos kūrybos dainose „Suicide Dj‘s“ ketvertukas nevengia tiek ironiškų tekstų, tiek įvairių muzikos formų.

„Suicide Dj‘s“ – tai dainuojantys ir klavišiniais grojantys aktoriai Ainis Storpirštis ir Vidas Bareikis, Živilė Kazlauskaitė – mušamieji ir Pranas Dapšauskas – trombonas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją