,,Summer Stop 2007“ svečio - Bogdan Taran - vardas ypač gerai žinomas uostamiestyje – šis diskžokėjus klube ,,Global“ svečiavosi ne kartą, paskutinį sykį – žiemą ,,Music colours“ naktyje.

Pasak klubo pranešimo, Bogdan turi itin daug veiklos, ir ji visa susijusi su muzika: radijo laida ,,Dance Box“, sava skiltis viename žurnale, leidybinė kompanija ,,Amber Music“, vakarėliai nuo klubų iki tokių festivalių kaip ,,Love Parade“ ir pan. Drauge su Bogdan Taran už pulto stos klubo rezidentas Dj Mindaugėlis.

Tuo tarpu mažojoje ,,Summer Stop 2007“ salėje pasirodys 2005 – ųjų Kaliningrado ,,Best Hip Hop DJ” nugalėtojas, buvęs vienos populiariausių Rusijos R&B grupės ,,Dezhavju“ oficialus didžėjus - DJ Seven - karjerą pradėjęs nuo 2000 – ųjų.

Šis atlikėjas taip pat jau yra buvęs klube ,,Global“ ir tąkart išjudino publiką technišku pasirodymu bei subtiliai parinktomis dainomis.

Renginys žada daug šiltos muzikos su žinomais ir profesionaliais šokių scenos veikėjais. Iki 23 val atėjusiems į ,,Summer Stop 2007“ su sijonais – įėjimas nemokamas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją