Pasak pranešimo spaudai, net patys užmaršiausieji keleiviai, jau išskridę iš Lietuvos ir susigriebę neturintys smagaus ir stilingo lietuviško suvenyro draugams ar verslo partneriams, dabar galės atsikvėpti lengviau - nuo šiol „Made in LT“ plokštelę bus galima įsigyti tiesioginiuose „airBaltic“ skrydžiuose iš Vilniaus.

Muzikos agentūros M.P.3 išleista ir užsienio klausytojui skirta plokštelė „Made in LT: The Best of Lithuanian Music“ gimė kaip sumanymas pristatyti pasauliui Lietuvą populiariosios muzikos keliu.

Pirmąjame rinkinio „Made in LT“ leidime pristatomos daugybę apdovanojimų pelniusios grupės ir dainininkai, atstovaujantys skirtingus muzikos stilius - „Skamp“, Jurga, SEL, „Pieno lazeriai“, „InCulto“, „Lemon Joy“, Rasa ir Jonas, „G&G sindikatas“ ir kiti.

Ateinančiais metais M.P.3 agentūra išleis antrąjį albumo „Made in LT: The Best of Lithuanian Music“ leidimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją