Interneto kompanija "Blueyonder" klausė Didžiojoje Britanijoje gyvenančių gerbėjų, kurias muzikos žvaigždes jie laiko labiausiai patrakusiomis, o kurias - nuobodžiausiomis.

Po apklausos paaiškėjo, kad tarp didžiausių patrakėlių pirmauja realybės šou žvaigždė Ozzy, kuris aukščiausią įvertinimą tikriausiai gavo už tai, kad jaunystėje kandžiodavo galvas šikšnosparniams. Nuo jo nedaug teatsilieka antrąją vietą užėmęs "The Rolling Stones" mergišius Mickas.

"Oasis" lyderis Liamas nusivils - gerbėjai nelabai tiki jo "kieto vyruko" įvaizdžiu, kurį sugadino sužadėtuvės su popmuzikos grupės "All Saint" nare Nicole Appleton.

Iš visų muzikantų didžiausias nuoboda yra namų šeimininkių dievinamas Cliffas Richardas, nuo kurio beveik neatsilieka romantiškas dainas traukiantis amerikietis Barry Manilow. Tarp neįdomiausių įžymybių taip pat yra Britney Spears ir Ronanas Keatingas.

Štai kaip atrodo didžiausių patrakėlių sąrašas:

1. Ozzy Osbourne'as (31 proc.).
2. Mickas Jaggeris (17 proc.).
3. Sidas Viciousas (Sidas Višeusas, 10 proc.).
4. Robbie Williamsas (8 proc.).
5. Rodas Stewartas (Rodas Stiuartas, 7 proc.).
6. Meatloafas (Mitlofas, 6 proc.).
7. Liamas Gallagheris (6 proc.).
8. Seanas "P Diddy" Combsas (2 proc.).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją