„Vilnius - Londonas - Melburnas – Kvala Lumpūras - Kanai - ... Vilnius!!! Po ilgų derybų šį penktadienį A Skillz sutiko pakartoti jis sutiko pakartoti pirmojo renginio sėkmę. Per tą laiką, kol jo nebuvo pas mus, nuveikta tikrai nemažai – daugybė kelionių per visas pasaulio sostines, naujausi remiksai, pasirodymai garsiausiuose festivaliuose, įrašai su „Utah Saints“ nariu Tim, galiausiai, jo paskutinis, 2006-ųjų, miksas „Finger Lickin' Export 02“ parduodamas nesvietiškais kiekiais visame pasaulyje“, - savo serijos svečiu didžiuojasi Tomas Boo.

Pernelyg užimtas

„Aš tikrai norėjau atvykti į Vilnių kur kas anksčiau, bet mano dienotvarkė tikrai „hot“ - darbo dienomis iki nakties sėdžiu studijoje, savaitgaliais groju skirtingose pasaulio pusėse. Nors tai bus tik antrasis mano pasirodymas pas jus, atrodo, kad čia jau grojau mažiausiai penkis kartus. Per pirmąjį vizitą Lietuvoje pasijaučiau kaip savo namuose greičiausiai todėl, kad jūs turite nerealią publiką“, - telefonu džiaugiasi A Skillz.

Anot būsimo „Boogaloo“ svečio, jo skonis toks koks buvo anksčiau, tad savo pasirodymuose britas dažniausiai maišo new break kartu su funk, hip hop muziką. „Klausiausi jo paskutiniųjų miksų ir nudžiugau, kad jis visai nesikeičia, nes toliau lygiai taip pat be jokio atokvėpio veda publiką iš proto. Man asmeniškai A Skillz yra pats laukiamiausias mūsų serijos svečias šiais metais“, - klubo pranešime tęsia Tomas Boo.

Talentas, kurį dievina „Gorillaz“

25 metų A Skillz šiandien yra tikra funk, breaks muzikos žvaigždė. Neveltui jis dar yra vadinamas „Amazing Skillz“ ir dažnai lyginamas su populiariaisiais Britanijos DJ'ais Adam Freeland, Fat Boy Slim bei Krafty Kuts. Beje, būtent su juo A Skillz įrašė didžiulio populiarumo susilaukusį 2003-ųjų albumą “Tricka Technology”. Šiam diskui gerų žodžių negailėjo šiandien pasaulinė žvaigždė - grupių „Gorillaz“ bei „Blur“ lyderis - Damon Albarn.

Per kelis paskutinius metus A Skillz įrašė bendrus kūrinius su tokiomis žymiomis grupėmis, kaip „Gorillaz“, „De La Soul“, „Jurassic 5“, kelios jo kompozicijos buvo panaudotos kompiuterių „Sony Playstation“ bei automobilių „Renault“ reklamose. Reikia paminėti ir kasmetinius brito pasirodymus pasauliniuose „Glastonbury“ (D.Britanija), Majamio muzikos konferencijos (JAV) bei šimtatūkstantines žmonių minias pritraukiančiame Sidnėjaus “Field Day” (Australija) festivaliuose.

Pašok kartu su A Skillz čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją