„Klipas yra savotiška duoklė sentimentaliai mūsų visų pusei, o pagrindinė idėja – jeigu žmonės eina kažkur, tai nebūtinai susitinka. Kaip ir sentimentali daina, bet su bloga pabaiga“, - apie būsimą klipą pasakojo trečią „Biplan“ klipą kuriantis Rimas Bružas.

Trijų skirtingų epizodų vaizdo klipe, kuris turėtų pasirodyti jau vasaros pabaigoje, pamatysime visus grupės „Biplan“ narius ir išraiškingąją Kariną.

„Klipas ypatingas tuo, kad jį kuria visi draugai, čia nėra nei vieno samdyto žmogaus. Jis daug brangesnis širdžiai nei piniginei“, - atviravo Maksas. Pasak atlikėjo, vaizdo klipo piniginė išraiška nėra labai didelė.

Vaizdo klipo režisierius R. Bružas prasitarė, kad klipe pasirodanti K. Krysko bus visiškai kitokia negu ją įpratę matyti gerbėjai grupėje „69 danguje“. „Ji bus visiškai kitokia, nebus jokiame vaidmenyje. Ji bus tokia, kokia yra“, - aiškino klipo sumanytojas.

„Mes taip pat čia nebūsime dainuojantys „Anzelmutę“. Čia nėra vaidmenų“, - papildė Maksas.

Geras „Biplan“ bičiulis R. Bružas aiškino, kad filmuojant stengiamasi pagauti emociją ir parodyti, kokie žmonės yra dainuojant minėtą dainą. „Šiame klipe jie yra savimi, kiekvienas su savo istorija, su savo mintimis“, - pasakojo R. Bružas.

„Stengiamės, kad vietos būtų neatpažįstamos arba jų iš viso nebūtų. Veiksmas vyksta kažkur, matosi dangus, žmonės, debesys. Svarbiau negu vaizdas yra tekstas, kūrinys, emocijos“, - dėstė klipo režisierius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją