„Atari Original“ renginių vizitinė kortelė visuomet buvo kokybiška šokių muzika ir patogi pramogoms aplinka. Siekdami užtikrinti aukščiausią renginio kokybę, esame priversti „Atari Original Open Air“ perkelti į uždarą erdvę. 1,5 tūkstančio lankytojų talpinantis, galingiausiomis garso sistemomis Lietuvoje garsėjantis klubas „Exit“ tam – tinkamiausia vieta“, - pranešime spaudai sakė renginio organizatoriai.

Lietus – didžiųjų festivalių palydovas

Paskutiniu metu prastos oro sąlygos gadino nuotaiką ne tik Lietuvoje, bet ir užsienio šalyse rengiamuose atviruose renginiuose. Lietus merkė praėjusį savaitgalį Varniuose vykusių „Bliuzo naktų“ lankytojus.

Po balas braidė ir kaimyninėje Lenkijoje skambėjusio „Heineken Open’er“, ir Danijos Roskildės festivalio dalyviai. Oras birželio pabaigoje pakišo koją ir vienam didžiausių šokių muzikos festivalių pasaulyje „Glastonbury“, vykstančiame D. Britanijoje. Čia dėl smarkaus lietaus susidariusoje purvo jūroje susižeidė virš 1 tūkst. šokių muzikos mėgėjų.

Klube - dukart ilgesni žvaigždžių pasirodymai

Lietingos meteorologų prognozės nesutrikdė pagrindinės renginio žvaigždės – šiuo metu brangiausiai šokių muzikos scenoje kainuojančių diskžokėjų dueto „Deep Dish“ nario Dubfire.

„Sužinojęs, kad lietus „nuplovė“ renginį į klubą „Exit“, svečias apsidžiaugė, kad naujausia muzika galės dalintis ne numatytas 2 valandas, o visą 4 valandų trukmės setą“, - sakė renginio organizatoriai.

„Exit“ renginys turės dvi sales vietoje planuotos vienos „Atari Original Open Air“ scenos Belmonte, todėl klube „tilps“ du kartus ilgesni šokių muzikos žvaigždžių pasirodymai. Artėjančios šventės metu ryškiausius lankytojų įspūdžius pagrindinėje klubo salėje užtikrins Dubfire ir Ignas i.v., antroje klubo salėje pasirodys islandų grupės „GusGus” lyderis President Bongo bei Lauris Lee iš diskžokėjų komandos „RyRalio“.

„Į klubą „Exit“ perkelta fiesta taps didžiausiu Lietuvoje šokių muzikos renginiu su patvirtintu atlikėjų sąrašu šią vasarą“, - teigė organizatoriai.

Tarp Dubfire reikalavimų - tekila

Tamsiąja „Deep Dish“ puse vadinamas Dubfire Vilniuje nusileis jau liepos 13-ąją. Poilsiu po tūkstantinę minią užvaldysiančio seto diskžokėjus rūpinasi iš anksto. Jo pageidaujamame meniu puikuojasi net dvylikos skirtingų gėrimų rūšių pavadinimai. Vienu iš jų – tam tikros rūšies tekila – Lietuvoje neprekiaujama. Tekilos medžioklė organizatoriams užtruko kelias dienas - butelis Dubfire mėgiamo gėrimo jau laukia svečio.

Roko žvaigždės atlyginimu galintis pasigirti „Deep Dish” narys artėjančio renginio organizatoriams pateikė nemenką sąrašą pageidavimų. Visų pirma Dubfire paprašė keturių kompaktinių diskų grotuvų. Juos prijungęs prie savo kompiuterio, šokių muzikos naktes svečias demonstruos naujausias didžėjavimo technologijas.

Į „Exit“ - specialiu transportu

Organizatoriai pasirūpino, kad „Atari Original Open Air“ perkėlimas į Kauną nesugadintų nuotaikos sostinėje gyvenantiems šokių muzikos mėgėjams. Vilniečiams siūloma registruotis ir į klubą „Exit“ keliauti nemokamai kursuosiančiais autobusais. Šokių muzikos mėgėjai kviečiami iki liepos 14 d. siųsti savo vardą, pavardę ir mobiliojo telefono numerį elektroninio pašto adresu info@atari.lt.

Patekti į „Exit“ įvyksiančią šokių muzikos šventę bus galima su „Atari Original Open Air“ bilietais.

Vakarėlių lankytojams, jau spėjusiems apsirūpinti bilietais į renginį „Atari Original Open Air“, tačiau neturintiems galimybės vykti į Kauną, siūloma atsiimti pinigus bendrovės „Tiketa“ kasose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją