Šį penktadienį įspūdingu darbu prie pulto žinomas Jamesas Zabiela klube lankysis jau trečiąjį kartą – tai bus vienintelis šio diskžokėjaus vasaros pasirodymas Baltijos šalyse, rašoma klubo pranešime spaudai.

Greta jo stos Mindaugėlis ir A. Alien.

Komandai „Excession“, kurioje blizga tokie vardai kaip Sasha, Lee Buridge, King Unique, Stewe Lawler, Nick Warren ir kt. priklausantis Jamesas tapo geriausiu diskžokėjumi Australijos šokių muzikos apdovanojimuose.

Laimėjimas neturėtų stebinti, juk su pasirodymais jis yra aplankęs kone visą pasaulį. Zabiela į uostamiestį atvyks su dar neišgaravusiu Ibizos karščiu (ten jo pasirodymas numatytas liepos 1 – ąją), o iš Klaipėdos kitą dieną jau keliaus į saulėtąją Italiją.

J. Zabielai priklauso tokie darbai kaip Royksopp ,,Remind Me“, Dave Brennan ,,Drink Deep“ kūrinių remiksai , taip pat jo paties kūriniai, sulaukę pasisekimo: pernykštis ,,Weird Science“, šiais metais pairodęs ,,Humain“.

Žurnalo ,,DJ Mag“ organizuojamuose ,,The Real Best Of British“ apdovanojimuose James nominuotas dviejose kategorijose: geriausio šalies diskžokėjaus bei kompiliacijos, su OnePlusOne (Zabiela ir Nic Fanciulli) ,,No Pressure / Rover“, išleista įrašų kompanijoje ,,Ministry of Sound“.

Dviejų CD kompiliacija įrėminta abiejų diskžokėjų (OnePlusOne) darbais: prasideda kūriniu ,,Rover“, baigiasi - ,,No Pressure“, dar įtraukti Alcatraz, Simon Baker, Deep Dish ir kitų įrašai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją