Pasak “Deep Inc” dueto Tadeu Nice ir Domino, šis diskžokėjus taip pat yra prancūzų projekto „Troublemen“ narys bei yra gerai žinomas visame pasaulyje
deep
bei
soulful house
muzikos prodiuseris ir diskžokėjus, kuris jau 18 metų suka plokšteles bei 13 metų kuria muziką, rašoma pranešime spaudai.

Per trylika metų DJ Fudge išleido virš keturiasdešimties plokštelių, bendradarbiavo su plejada pripažintų atlikėjų, tokių kaip „Colonel Abrams“, „Michelle Weeks“, „Rod Chazere“, „Many Hoffman“, „Blaze“. Jis groja žymiausiuose Pietų Afrikos, Serbijos, Botsvanos, Graikijos, Niujorko, Čikagos, Majamio, Londono, Brazilijos klubuose.

2006 m., po DJ Fudge projekto „Afromento“ išleisto singlo „Human Wave“ sėkmės, jį į savo gretas priėmė viena didžiausių ir gerbiamiausių JAV house įrašų kompanijų „Soulfuric Recordings“. Singlas „Mechouga“, kurį remiksavo house legenda DJ Spen, pernai karaliavo žymiausių DJ-ų topuose.

“Visada išradingam ir nuolat besikeičiančiam DJ Fudge priklauso house irašų kompanija „Tejal Records”, jis kuria remiksus tokiems grandams kaip „Virgin“, „Sony“, „Barclay“ ir „Defected”, – pasakoja broliai Deep Inc.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją