Buvo planuota, kad į Lietuvą atvykę "A-ha" muzikantai apžiūrės Vilniaus Senamiestį, bet, kaip BNS sakė koncertą organizuojančios koncertinės agentūros "Makrokoncertas" direktorius Vaidas Zdancevičius, ar ekskursija įvyks dar neaišku, nes dėl durpynų gaisrų mieste tvyro smogas.

"A-ha" nariai gyvens netoli sostinės esančiame viešbutyje "Le Meridien Villon".

Derinant grupės viešnagės detales, muzikantai nurodė, koks turėtų būti jų valgiaraštis, kaip įrengti kambariai.

Pasak "Makrokoncerto" projektų vadovo Vitalijaus Vasiliausko, muzikantai pageidavo tailandietiškos, itališkos virtuvės patiekalų, taip pat ožkos pieno sūrių, pieno be konservantų, įvairių padažų. Du muzikantai yra vegetarai.

Žalgirio stadione septyniuose specialiai muzikantams ir jų personalui įrengtuose kambariuose stovės baldai, grindis dengs kilimai, bus dušai, geras apšvietimas, faksai, telefonai, kondicionieriai, šildytuvai.

Po Vilnių "A-ha" nariai bus vežiojami automobiliu, kurį lydės policijos ekipažas. Muzikantams visą laiką bus pasirengę padėti ausų, nosies, gerklės gydytojas bei bendros praktikos gydytojas. Koncerto metu Žalgirio stadione taip pat budės keli gydytojai.

Į "A-ha" koncertą jau yra parduota apie 15 tūkst. bilietų. Koncerto, kuris truks 2 valandas, biudžetas yra apie vieną milijoną litų.

Grupės "A-ha" turas, kurio metu grupė surengs 39 koncertus, prasidėjo birželio 8 dieną Osle ir baigsis spalio pabaigoje Airijoje. Pasak V.Zdancevičiaus, Latvijoje į koncertą susirinko apie 25 tūkstančius žmonių.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją