Kelionės pradžioje kiek santūrūs buvę dangiečiai, po valandėlės šokinėjo iš jachtos su drabužiais į vandenį ir vaidino meilės scenas iš filmo „Titanikas“.

Vėl susitikę „Dangus 2“ dalyviai linksmai žurnalistams gyvai niūniavo dainas iš naujojo albumo, o Justas išskirtinai tik moterims sudainavo savo „vizitine kortele“ tapusią ir pergalę superfinale atnešusią dainą „Aš galiu viską dėl tavęs“.

Beje, ši daina į „Auksinį“ rinkinį neįtraukta dėl to, kad prodiuseriams paprašius šios dainos autoriaus „Meat Loaf“ leidimo hitą publikuoti Lietuvoje, buvo gautas neigiamas atsakymas.

Į kompaktinį diską sudėta net 15 pačių populiariausių realybės šou „Dangus 2” dainų, iš kurių 8 yra pačių dalyvių kūryba. Dviejų populiariausių duetų Liudo su Skirmante „Ten mūsų namai“ bei Justo ir Živilės „Keturios sienos“, nevaikiškai jausminga Adelės sudainuota „Aš nebeverksiu“, pats nuoširdžiausias kada nors girdėtas atsiprašymas – Skirmantės „Atsiprašau“, naujai nuskambėję Liudo „Žiedai“, Raimondos ilgesinga „Lauk manęs“ ir daugelis kitų puikiai pažįstamų dainų.

Šou dalyviai apie albumą kalba labai skirtingai: pavyzdžiui, Živilė teigia: „Tai mūsų visų aukso medalis, kurį mes užsikabinome kaip didžiausią savo įvertinimą ir įsipareigojimą tobulėti ateityje“.

„Šiame albume sudėtas visas auksas, kurį mes suradome drauge per tuos tris mėnesius“, - neįprastai filosofiškai albumą pristatė šou nugalėtojas Justinas.

„Mes visi labai skirtingi, tačiau „Auksinio“ pasirodymas iliustruoja, kad net skirtingai mąstantys, skirtingus tikslus ir siekius turintys žmonės gali sukurti kažką vertingo“, – kaip visad santūriai pasisakė Liudas.

„Meilės vasara prasideda ir ji tikrai bus auksinė. Aš tai žinau!“, - užuominomis kalbėjo Skirmantė.

Pasak realybės šou prodiuserio Sauliaus Urbonavičiaus-Samo, šiuo rinkiniu nesiekiama užsidirbti. „Čia ne verslas svarbiausia, o profesionalumas“, - džiaugdamasis savo "vaikų" tobulėjimu ir pasiekimais sakė Samas.

Albumo pristatymo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją