„Nesusiviliosiu jokiu koncertiniu pasiūlymu. Man nesvarbu, kad dešimt tūkstančių yra solidi suma. Ir nei kiek nesigraužiu, kad atsisakiau padainuoti. Nesigraužčiau, net jei honoraras būtų ir už milijoną. Bent kelis mėnesius aš nekoncertuosiu ir apie tai negalvosiu“ – apie savo muzikinės veiklos sustabdymą kalbėjo Atlanta.

Linksmai nusiteikusi atlikėja teigia, jog šiuo metu ji jaučiasi ypatingai laiminga. Džiaugiasi kiekviena akimirka, laisvu laiku ir visais rūpesčiais susijusiais su jos mažyliu.

„Gyvenu tarsi naują gyvenimą. Jaučiuosi ypatingai, jaučiu vidinę ramybę. Vežimėlis, lovytė, žaislai, pagalvėlės ir kiti dalykai keičia mano namų interjerą. Jaučiu, kad mano mažylis yra pats gražiausias ir pats mieliausias pasaulyje. Tai jaučia ir mano artimieji, kurių dėmesį aš nuolat jaučiu“ – džiaugėsi Elena Puidokaitė Atlanta.

Šiais metais senųjų estradinių dainų albumą „Jaunystė“ išleidusi atlikėja teigia, jog geriausiu atveju koncertuoti pradės tik vasaros pabaigoje arba rudenį, nes pirmuosius mažylio mėnesius visada bus su juo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją