Beveik penkios dešimtys likimo nuskriaustų, bet talentingų vaikų į didžiąją „Siemens arenos“ sceną lips kartu su Asta Pilypaite, Julija Ritčik, Česlovu Gabaliu, Maksu iš „Biplan“, Irena Starošaite, Neringa Čereškevičiene, Marijonu Mikutavičiumi, Povilu Meškėla, Arina, Deiviu, Vladu Kovaliovu.

Į sceną lips vaikai, kuriems, be tėčio ir mamos, trūksta ir galimybės parodyti tai, ką gali, rašoma LRT pranešime. Vaikų gynimo dieną jie tą galimybę turės. Įspūdingoje scenoje mažieji talentai taps tuo, kuo svajoja: dainininkais, šokėjais, modeliais, aktoriais. Svajonę įgyvendinti vaikų namų auklėtiniams iš visos Lietuvos padėjo koncerto iniciatorė Lietuvos žmogaus teisių lyga.

Svajonei išsipildyti scenoje padės svečiai iš tolimosios Polinezijos – šou grupė „Show Thaiti Nui“. Koncerto metu bus galima aukoti „Vaikų svajonių fondui“.

Tai jau antrasis koncertas „Už gražų vaiko pasaulį“. Kaip ir pernai, renginį ves „Iššūkio žvaigždėms“ vedėjas, dviejų vaikų tėtis Rolandas Vilkončius ir 14-metė Telšių globos namų auklėtinė Karolina Mačernytė.

Mažieji talentai ir didžiosios žvaigždės bendrame koncerte „Už gražų vaiko pasaulį 2007“ – tiesiogiai iš „Siemens arenos“ birželio 1 d. 18.45 val. per Lietuvos televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją