„Ambasadose nuolat vyksta priėmimai ir renginiai, kurių metu skamba muzika. Šis dainų rinkinys yra puiki proga Lietuvos ambasadose besilankantiems svečiams parodyti šiuolaikinį mūsų muzikos veidą ar net įteikti plokštelę kaip smagų muzikinį suvenyrą“, - sakė albumo prodiuseris Vaidas Stackevičius.

Siekdami supažindinti su šiuolaikine populiarąja Lietuvos muzika kuo platesnį užsieniečių ratą, leidėjai šį albumą išsiuntė ir visoms Lietuvoje įsikūrusioms užsienio šalių ambasadoms. Netrukus savo fonotekoje geriausių lietuviškų dainų rinkinį turės ir garsusis Didžiosios Britanijos Norfolko grafystės policininkas Gary Pettengellis, už rūpinimąsi lietuvių bendruomene šiemet gavęs „Lietuvos garbės“ apdovanojimą.

Užsienio klausytojui skirta plokštelė „Made in LT: The Best of Lithuanian Music“ gimė kaip sumanymas pristatyti pasauliui Lietuvą populiariosios muzikos keliu. Šių metų kovą išleistas albumas per kelis mėnesius tapo puikiu suvenyru iš Lietuvos, kurį užsieniečiai perka lauktuvėm iš mūsų šalies, o lietuviai vežasi dovanų į užsienį draugams ar pažįstamiems.

Pirmąjame rinkinio „Made in LT“ leidime pristatomos daugybę apdovanojimų pelniusios grupės ir dainininkai, atstovaujantys skirtingus muzikos stilius - „Skamp“, SEL, Jurgos, „InCulto“, „Pieno lazeriai“, „Lemon Joy“, Rasa ir Jonas, „G&G sindikatas“ ir kiti.

Lietuvoje rinkinys „Made in LT“ platinamas ne tik įprastuose prekybos taškuose, tačiau ir suvenyrų parduotuvėse, oro uostuose, kruiziniuose laivuose ir kitose vietose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją