„Įprasta manyti, kad griežtą šokių muziką grojančio didžėjaus darbas yra vyriška profesija. Po įspūdingo Miss Nine pasirodymo vasario mėnesį šįkart šią nuomonę patikėjome paneigti vienai ryškiausių moteriškos giminės pasaulio didžėjų Taniai von Pear“, - pranešime spaudai sakė klubo „Exit“ atstovai.

Tania von Pear šokių aikšteles drebina big room house muzika, kurią paįvairina griežtais breaks ritmais. Ji garsi energingais pasirodymais, kurių metu scenoje neretai siautėja smarkiau už publiką.

„Mano pasirodymų tikslas – priversti publiką prakaituoti ir iki pat ryto nepalikti šokių aikštelės“, - sako pati atlikėja.

2003 metais solinę didžėjos karjerą pradėjusios merginos talentas buvo įvertintas šiemet. Ji tapo Londono klube „Turnmills“ kas savaitę vykstančių „Gallery“ renginių rezidente ir papildė čia reziduojančių merginų Sister Bliss ir Lottie gretas.

„Gallery“ po savo sparnu priglaudė ir Tanios von Pear kuruojamą renginių seriją „Going Places“. Šios jau trečius metus populiarios naktys klube „Turnmills“ skirtos pristatyti kitų šalių šokių muzikos talentams.

Praėjusią savaitę „Turnmills“ grojęs Ignas i.v. su Tania von Pear pasirodė būtent „Going Places“ vardu pažymėtoje salėje.

Intensyvi Tanios von Pear muzikinė veikla susijusi ne tik su „Turnmills“. Balandžio mėnesį mergina buvo pakviesta tapti klubo „The White House“ renginių „Minimar“ rezidente. Tania von Pear valdo įrašų kompaniją „Pear Music“ ir veda laidą radijo stotyje „Ministry Of Sound Radio“.

Mergina taip pat randa laiko vadovauti viešųjų ryšių agentūrai „Pear Press“. Ji yra ir garsios įrašų kompanijos „Om Records“ marketingo atstovė Europoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją