Šį ketvirtadienį, gegužės 17 d. “Siemens arenoje“ Nojus dalyvaus koncerte “Foje gali skambėti kitaip”, penktadienį su grupe gros Šiaulių klube “Martini”, šeštadienį – akustinis koncertas Druskininkuose, klube “Kolonada”, o sekmadienį Nojus su grupe pasirodys LNK laidoje “NML”.

Toliau maratonas tęsiasi – pirmadienį, gegužės 21 d. Nojus gros atlikėjo Amberlife inicijuotame koncerte “1 World”, Klaipėdoje, gegužės 25 d. – Vilniaus klube “Brodvėjus”, kur Nojaus koncertai visada sutraukia daugybę gerbėjų ir būna anšlaginiai, gegužės 26 d. – Marijampolės miesto šventėje ir gegužės 27 d. Nojus aplankys savo gimtojo miesto Alytaus gerbėjus. Koncertas vyks Alytaus kultūros ir komunikacijų centre.

“Grįžtu į Lietuvą, kad pagročiau, pabūčiau su savais, artimaisiais ir draugais, susitikčiau su kolegomis muzikantais. Kiekvienas grįžimas yra jaudinantis ir kitoks, kažko tikiuosi ir laukiu, bet visada randu daug daugiau nei tikėjausi”, - sakė Nojus.

Taip pat tarp šių koncertų bus surengta Nojaus būsimo albumo fotosesija. Planuojama, kad naujas albumas pasirodys šį rudenį. O taip pat galvojama išleisti pirmųjų Nojaus albumų “Vardas” ir “Rytai” geriausias dainas CD formate, nes šie albumai buvo išleisti tik audio kasetėse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją