„Buvo ir labai gerų kandidačių, tačiau buvo ir nemažai nesusipratimų“, – pirmadienį dienraščiui L.T. sakė atranką organizavęs prodiuseris ir dainininkas Egmontas Bžeskas.

Audrino viliotiniu

Komisijoje buvo nemažai pramogų pasaulio atstovų – pati Sniegė, kurios tikrasis vardas Kristina Karalytė, jos vadybininkas ir gyvenimo draugas Linas Repečka, grupės „69 danguje“ narės Karina Krysko ir Nijolė Pareigytė, dainininkai Vaidotas Valiukevičius-Milano, Egidijus Remeikis iš „Naujųjų lietuvių“ ir Milano vadybininkas Aras Vėberis.

Kai kurios atrankoje dalyvavusios merginos, pamačiusios komisiją, vos žodį sugebėjo pratarti. Tačiau atsirado ir tokių, kurios nesidrovėjo sušokti aistringo viliotinio. „Kodėl taip trumpai man leidote pasirodyti!“ – šaukė viena devyniolikmetė dalyvė.

Vyriausiai pretendentei – 32 metai. Moteris tikino, kad jos mažametis vaikas netrukdytų lipti ant scenos.

Kol kas organizatoriai išsirinks 5 arba 6 merginas, su kuriomis dar kartą susitiks. „Tikiuosi, kad rasime scenos kolegę Sniegei ir vieną narę naujam merginų projektui „NL girls“, – kalbėjo Egmontas.

Savo jėgas bandė ir kelios jau žinomos panelės – „Kelio į žvaigždes 2“ dalyvio Baggy B mergina Dinara Fazilova ir tame pačiame realybės šou dalyvavusi skandalingoji Solveiga Vilkevičiūtė.

Vaidino cirke

Atrankoje buvo ir itin spalvingų asmenybių. Septyniolikmetė iš Kauno jau daug metų yra dėmesio centre. Ji važinėdavo po Lietuvą su cirku „Ąžuolyno meškučiai“ ir atlikdavo numerius su lankais ar gyvūnais.

Dabar ji nusprendė lipti ant muzikinės scenos. „Jei reikėtų, galėčiau ir apsinuoginti“, – drąsiai L.T. rėžė pašnekovė.

Buvo ir įvairių specialybių atstovių – kelios merginos studijuoja filosofiją, mokosi šokių, yra namų šeimininkės ar tiesiog moksleivės. Tiesa, buvo ir tokių merginų, kurios norėdamos atkreipti dėmesį apsirengė itin atvirais drabužiais.Vos klubus dengiantys sijonai, palaidinės su didelėmis iškirptėmis – tokiais drabužiais vilkėjo pretendentės.

Tačiau ne visos merginos buvo tokios drąsios. Komisija klausė merginų, ar jos galėtų dalyvauti erotinėje fotosesijoje ar dainuodamos riebiai keiktis.

„Baikit, negaliu dabar atsakyti, nes mano tėtis šalia stovi“, – nuraudusi sakė pretendentė. Bet juk geriau, kad tėveliai iš karto sužinotų, ką ketina veikti jų dukros, nei vėliau pamatytų pikantiškų vaizdelių televizijoje ar perskaitytų spaudoje.