Taip vaikinai pradėjo "JP Media Group" ir FK "Ekranas" organizuojamą projektą "Panevėžio dainininkai "Ekrano" komandai", rašoma pranešime spaudai.

Ekraničiui dainuoti patiko

M.Gardzijauskas atvirai prisipažįsta, kad idėja ir siūlymas kartu su profesionaliu dainininku įrašyti dainą jam patiko ir nė nedvejodamas sutiko dalyvauti šiame projekte. „Pradžioje šiek tiek jaudinausi, tačiau po įrašo, esu ramus. Man patiko,“ - po sėkmingai per įrašytos dainos atviravo futbolininkas.

M.Gardzijauskas teigia, kad žodžius, klausydamasis Swajaus įdainuotą įrašą, išmoko vairuodamas automobilį. Ir sudainuoti vieną posmą bei priedainį futbolininkui nebuvo sudėtinga, mat besimokydamas mokykloje Ukmergėje Mindaugas kartu su keliais draugais buvo susibūrę į muzikos grupę.

Pasiteiravus, ką daryti sunkiau - žaisti futbolą ar dainuoti - futbolininkas šypsodamasis patikino: „Žinoma, kad žaisti. Aikštėje liejam prakaitą, o čia - stovi ir dainuoji. Jokio vargo“. Prieš palikdamas studiją, Mindaugas juokaudamas svarstė: „Gal reikia baigti su tuo futbolu ir pradėti manekenų ar muzikantų karjerą?“

Daina atlikėjui itin brangi

Dainos „1000 žvaigždžių“ žodžių ir muzikos autorius Swajus tikina, kad ši daina jam itin brangi, todėl sumanymas pateikti klausytojams kuo daugiau jos variantų, atlikėjui nedavė ramybės jau ilgai: „Dainos žodžiai ir muzika gimė iki mano santuokos su Deimante likus trim dienoms. Ši daina sukurta būtent žmonai, todėl yra labai brangi“.

Panevėžietis atlikėjas Swajus prisipažino, kad tampa savotišku futbolo fanu. Tad nenuostabu, kad vienas iš variantų tapo sumanymas įrašyti dainą būtent su futbolininku.

"Panevėžio dainininkai "Ekrano" komandai"

Bendra Swajaus ir FK "Ekrano" futbolininko Mindaugo Gardzijausko įrašyta daina "1000 žvaigždžių" - tai pirmoji "JP Media Group" ir FK „Ekranas“ projekto „Panevėžio dainininkai „Ekrano“ komandai“ įrašyta daina.

Dainininkai Swajus, Irena Ulvydaitė-Snabaitienė, Kastytis Kerbedis, Virgis Valuntonis, Diana, Rūta Lukoševičiūtė ir Simona kartu su dainingiausiais Lietuvos futbolo čempionato vicečempionų komandos žaidėjais per kelis mėnesius ketina įrašyti ne tik bendrą dainą, skirtą Panevėžio futbolo gerbėjams, bet ir nustebinti duetais, atlikdami garsiausias projekte dalyvaujančių atlikėjų dainas.

„Esame be galo dėkingi Panevėžio dainininkams už palaikymą, už galimybę nustebinti savo gerbėjus ir išbandyti save ne tik futbolo aikštėje,“- komandos vardu kalbėjo kapitonas Mantas Savėnas. Jis, kaip ir visi kiti projekte dalyvausiantys futbolininkai, entuziastingai repetuoja ir laukia savo eilės išbandyti save dainininkų vaidmenyje.

Šią savaitę - dar viena daina

Jau kitą savaitę garso įrašų studijoje turėtų susitikti Rūta Lukoševičiūtė ir ekraniečiai Alfredas Skroblas bei Dominykas Galkevičius. Jie įrašys nuotaikingą Rūtos dainą „Meilės virėjas“. Ekraniečių gynėjas A.Skroblas, nors ir labai abejoja savo vokaliniais sugebėjimais, tačiau sakė tikįs, kad įrašyta daina bus puiki.

Swajaus ir M.Gardzijausko įrašytą dainą "1000 žvaigždžių" atlikėjo ir futbolininko gerbėjai jau greitai galės išgirsti ir radijo stočių eteryje. Beje, visas projekto dainas bus galima parsisiųsti iš FK "Ekrano" internetinio puslapio www.fkekranas.lt. Projektui pasibaigus, jo organizatoriai ketina išleisti kompaktinę plokštelę.

Tai ne pirmas FK „Ekranas“ originalus projektas. Pernai ekraniečiai dalyvavo linksmoje kalendoriaus fotosesijoje, kur ilgai ir kantriai futbolininkams teko pozuoti prieš objektyvą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją