Pasak organizatorių pranešimo spaudai, atlikėjo, diskžokėjaus ir prodiuserio Jimpster (tikrasis jo vardas Jamie Odell) iš Didžiosios Britanijos muzikinė karjera jau trunka daugiau nei penkiolika metų, o jo vadovaujama įrašų kompanija „Freerange Records“ atšventė sėkmingos veiklos dešimtmetį.

Nuolat kviečiamas į „Fabric“ ir „Plastic People“ Londone ar „Cocoon“ Frankfurte, improvizatorius ir pagal savo išsilavinimą džiazo klavišininkas atkeliauja išskirtiniam electronic-dub-house setui į Lietuvą.

Jimpster yra lipęs ant scenos Glastonbury festivalyje, o taip pat „The Big Chill“, „Lowlands“, „Bestival“, „Womad“. Po stulbinančio pasirodymo šių metų „Winter Music Conference“ Majamyje, kur pagal Jimpster grojamą muziką šėlo daugiau kaip 20 tūkst. žmonių, šiais metais kaip viena karščiausių „Sonar 2007“ paslapčių įvardijamas „Freerange Records“ pristatantis vakarėlis.

Tuo pat metu Jimpster įrašyti remiksai ne vienam šokių muzikos meistrui tapo sėkmės talismanu. Ne veltui jo sukurtų šokių muzikos atlikėjų remiksų skaičius artėja prie 100! Jimpster kūrybą leido įrašų kompanijos „Ninja Tune“, „Om Records“, „Naked Music“, „Ubiquity“, „Slip’n’Slide“...

Muzikos kritikai šiam prodiuseriui simboliškai paskyrė „remiksų rekordininko“ etiketę, o viena įtakingiausių šių dienų asmenybių šokių muzikoje – Ben Watt iš įrašų kompanijos „Buzzin Fly“ – Jimpster vadina tiesiog „britiškojo house bosu“.

„Pernai įvykęs „RyRalio Zipped“ su „Rulers Of The Deep“ atstovu DJ Julm buvo labai sėkmingas. Antrojo renginio svečio – Jimpster - atvirumas improvizacijoms ir įvairiems elektroninės muzikos stiliams paperka viso pasaulio fanus. Sakoma, kad grojant Jimpster išsijudina net patys išrankiausieji“ – sakė vienas iš renginio prodiuserių ir renginyje grojančių diskžokėjų Lauris Lee.

„Gatvės Lygos“ salė su Mamania ir MC Messiah

Be Jimpster ir „RyRalio DJs“, vakarėlyje dalyvaus hiphopo laidos „Gatvės lyga“ diskžokėjai Mamania ir Mantini. DJ Mamania ką tik grįžo iš atostogų kalnuose. Atidavęs kasmetinę duoklę ekstremaliam snieglenčių sportui, jis pažadėjo visą gerąją atostogų energiją paskleisti su vakaro metu skambančia muzika.

Renginio metu pasirodys ir pelnytai naująja hiphopo viltimi pripažintas MC Messiah, kuris pernai už albumą „Antimaterija“ įvertintas įvairiuose Lietuvos muzikos apdovanojimuose. Messiah vardas skambėjo „Bravo“ metų debiuto nominacijų sąraše, o alternatyvios muzikos apdovanojimuose „A.LT 2006“ jis nuskynė laurus geriausio 2006 metų hiphopo atlikėjo kategorijoje.

„Gatvės lygos“ komandai bus skirta atskira klubo „Exit“ erdvė, kurioje iki ryto skambės hiphopo, R'n'B ir urban stiliaus muzika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją