Pasak LT United narių, savo įspūdingu koncertu už Atlanto jie sieks ne tik tęsti Eurovizijoje pradėtą Lietuvos populiarinimo misiją, bet ir kelti visos Europos prestižą. Šiam garbingam tikslui pasiekti jungtinių muzikantų komanda paruošė specialią pasirodymo programą, kurią vainikuos ypatingas A. Lukošiaus atliekamas Eurošokis, rašo „Muzikos savaitė“.

Analogų ne tik Lietuvoje, bet galbūt ir visame pasaulyje neturintys A. Lukošiaus šokio judesiai žada sužavėti koncerto žiūrovus dar išraiškingesne plastika bei žavesiu.

„Mūsų tikslas – padovanoti žiūrovams džiaugsmą, ir „LT United“ yra būtent ta grupė, kurios koncerto metu šypsenos negęsta žiūrovų veiduose“, – pasakojo grupės atstovas spaudai. - “Tikime, kad charizma ir begaline energija pulsuojantis pasirodymas nepaliks abejingų žiūrovų”.

Koncerto Čikagoje metu grupės nariai taip pat žada surengti talentų atranką į sekančių metų Eurovizijos festivalį.

„Visi, kurie ateis į koncertą, paruošę savo nedidelį pasirodyma, bus pakviesti į sceną padainuoti kartu su mumis“, – šypsojosi, nepanorėjes savo pavardės skelbti grupės narys.

Prieš išvažiuodami į atsakingą kelionę, supergrupės „LT United“ nariai gegužės 6 dieną koncertuos naktiniame klube „Tamsta“, o sugrįžę planuoja surengti dar vieną pasirodymą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją