Lietuvoje daugėja diskžokėjų komandų. Iki šiol rengtuose DJ čempionatuose pagrindinis dėmesys buvo skiriamas individualiems ir mažai žinomiems talentams išsiaiškinti, pranešime spaudai rašo organizatoriai. Daugiau nei 4 mėnesius truksiančiame pramoginiame čempionate publiką kaitins jau populiarios ir gerą vardą turinčios diskožokėjų komandos.

Projekte „Dream DJ Team“ dalyvaus 6 geriausios Lietuvos DJ komandos: Deep Frenquency, RyRalio, Pure, Mixteam, Organzza, Kauno DJs (Kastis Torrau & Donatello). Renginių ciklą ves taip pat gerai žinomas veidas Lietuvos padangėje - Donatas Baumila-Dunis.

Iki vasaros vyksiančiame renginyje projekto dalyviai pristatys savo kūrybą, susitiks su gerbėjais ir išmėgins jėgas kovoje su kolegomis. Susirinkusieji turės galimybę ne tik pašėlti vakarėliuose, bet ir balsuodami išrinkti savo mylimiausią DJ komandą.

Pirmąjį mėnesį vakarėliai organizuojami kiekvieną šeštadienį, kitais mėnesiais – kas antrą šeštadienį. Čempionatą užbaigs įspūdingas finalas po atviru dangumi su ryškiomis užsienio šokių muzikos žvaigždėmis.

Dvikovų tvarkaraštis:
Balandžio 8d.(A)Kastis Torrau (Kauno DJs) & Uncle Roll (Deep Frenquency)
Balandžio 14d.(B)Lauris Lee (Ryralio) & Blackie (Pure)
Balandžio 21d.(B)Sun (Mixteam) & Donatello (Kauno DJs)
Balandžio 28d.(A)Martynas (Organzza) & Junduls (Pure)
Gegužės 12d.(A)Lynnie (Mixteam) & Yakoff (Deep Frenquency)
Gegužės 19d.(B)Karalius (Ryralio) & Amenas (Organzza)
Birželio 9 d. Pusfinalis A-1 & B-2
Birželio 23d. Pusfinalis B-1 & A-2
Liepos 21d. Finalas
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją