Sonia yra bene pirmoji dainininkė iš Rusijos, kuri pradėjo dainuoti lietuviškai. Dažniausiai lietuvių popmuzikos atlikėjai perdainuoja savo dainas į anglų ar rusų kalbas, o iš Maskvos atvykusi Sonia nusprendė pasielgti priešingai – dainininkė ketina išmokti lietuvių kalbos ir pradėti savo solinę karjerą Lietuvoje.

„Lietuvių kalba sunki, tačiau puikiai skamba. Yra daug įdomių ir sudėtingų sąskambių. Žodžių tarimą mokinausi ilgai ir kruopščiai, todėl visi mane giria“, - nesikuklindama savo gabumais džiaugiasi Sonia, dvi savaites „kalusi“ naujosios dainos žodžius.

Profesionali šiuolaikinių šokių šokėja ir pradedančioji atlikėja yra baigusi muzikos mokyklą, o šiuo metu žengia pirmuosius solinės karjeros žingsnius Lietuvoje. Anksčiau tik draugų būryje dainavusi mergina nusprendė užlipti į didžiąją sceną.

New style school r‘n‘b muzikinį stilių pasirinkusiai atlikėjai dainas kuria prodiuserinė kompanija „Vai tai tau“ – grupės „Saulės kliošas“ ir kitų Lietuvoje puikiai žinomų grupių nariai. Pasak dainininkės prodiuserių, Sonia pasirinko tokį muzikinį stilių, kurio Lietuvoje dar niekas neišryškino, o pasaulyje jis tampa vis populiaresnis.

Dainininkės sceninį įvaizdį kuria viena žinomiausių Lietuvos dizainerių Daiva Urbanavičiūtė. Per trumpą pasirodymą viename sostinės naktinių klubų dainininkė pristatė savo naują dainą „Atia, baby“. Netrukus dainą turėtų išgirsti ir radijo stočių klausytojai.

„Ne kartą lankiausi Lietuvoje ir ypatingai pamilau Vilnių, kuris yra labai gražus miestas. Todėl nusprendžiau čia apsigyventi. Vilniuje sutikau daug nuostabių žmonių. Lietuviai iš tiesų yra šilti ir labai kūrybingi žmonės. Metus ar ilgiau noriu praleisti Lietuvoje, tai lyg mano antri namai, o iki tikrųjų namų tik valanda skrydžio”, - juokiasi 23 metų atlikėja.

Maskvos naktinio gyvenimo ragavusi ir pačiuose karščiausiuose vakarėliuose su vietos ir pasaulio įžymybėmis šėlusi Sonia stebisi aktyviu Vilniaus ritmu ir vakarietiška dvasia: „Dima Bilanas, Enrique Iglesias – smagūs vyrukai, bet ir Lietuvoje sutikau daug gražių vyrų. Lankydamasi vakarėliuose sutikau daug stilingų ir malonių žmonių. Čia klubai kiek kitokie, bet tiesiog reikia žinoti geras vietas”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją