Atiduok savo balsą vienam iš šių pasaulio muzikos didikų ir penktadienį, kovo 30d. 20:00 val. MTV laidoje „Supermercado“ sužinok rezultatus, kurio iš jų investicijas Lietuva norėtų labiausiai pritraukti.

Timbalandas

Pastaraisiais metais nėra už jį įtakingesnio žmogaus muzikos pasaulyje. Pas jį nuleidę galveles eina Justinas Timberlake'as, Nelly Furtado, Pussycat Dolls, jis jiems padalina žanrų ir ritmikos nepaisančius albumus, kurie eina į pirmąsias topų vietas, o pats imperialistiškai grasina okupuoti visus čartus. Beje, vieną dainą jis pagamina už 250 tūkst. dolerių, tad galima bandyti rizikuoti ir paimti paskolą.

Rickas Rubinas

Hiphopas ir rokas atrodė tolimi ir nesuderinami stiliai, kol svarbiausiu paskutinių 20 metų prodiuseris nesuvedė "Aerosmith" ir "Run DMC". Nuo tada minios ėjo tuo keliu, o genijus pakaitomis prodiusuodavo tai "Beastie Boys", tai metalo legendų "Slayer" albumus.

Jo sąskaitoje ir "System of a Down" albumas “Toxicity”, ir "Red Hot Chili Peppers" “Blood Sex Sugar Magic”. R.Rubino stilius – nuimti visus įmantrumus, palikti tik vokalą ir instrumentus.

Dr. Dre

Pasakytas hiphopo pasaulyje jo vardas nukrenta kaip plyta ir salėje stoja tyla. Vienas iš gangsta repo pradininkės, grupės N.W.A. (Niggaz with attitude) įkūrėjų į pasaulį paleido Eminemą ir 50 cent, o kai jis sėda gaminti ritmo, vajezau, kas būna, kai jis sėda gaminti ritmo.



Stockas, Aitkenas ir Watermanas

Ši trijulė iš Britanijos yra pats tikriausias muzikos „Microsoft“. Kai jie išskleidžia savo sarašiuksą, Timbalandas sako, kad dabar yra užsiėmęs ir negali kalbėt – "Bananarama", Kylie Minogue, Samantha Fox, Donna Summer, Eltonas Johnas ir dar tuzinai vardų iš kramtosios gumos.



Pharellas

Jeigu Mahometas neina pas Timbalandą, tai nueina pas Pharellą Williamsą. Pats dažnai ant scenos lipantis taip pat specializuojais soul, r'n'b, repo, hiphopo, na, tiesiog specializuojasi amerikietiškoje muzikoje ir tiek pridirba, kad atrodo, jog niekada nemiega. Padėjo ir Justinui Timberlake'ui, ir skinei B.Spears, ir Gwen Stefani.

$qid=65;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją