Vakarėlio, pavadinto "Made In Japan", svečias bus didžėjus Mansfieldas iš Japonijos.

Iki šiol "Boogaloo" komanda savo renginius dažniausiai organizavo jokiems klubams nepriklausančiose patalpose, teigiama "Gravity news".

Mansfieldas laikomas didžėjumi, kuris savo pasirodymuose apima daug įvairių muzikos stilių - nuo "funk-breakbeat-rap" iki "jazz-disco-house".

"Tai, ką groja šis Japonijos didžėjus, yra "Boogaloo" vakarėliuose ir klube "Gravity" grojamos muzikos mišinys. Dėl to ir kilo mintis Mansfieldo pasirodymą surengti klube, o ne Technikos bibliotekos rūsyje ar kitose nuolatinėse mūsų vakarėlių vietose", - sakė vienas iš "Boogaloo" vakarėlių organizatorių didžėjus Boo.

Renginio organizatorius teigė, jog šis vakaras gali tapti pagrindu tolesniam "Gravity" bei "Boogaloo" bendradarbiavimui į klubą atvežant didžėjus, grojančius kitokią muziką nei "house" ar "techno".

Didžėjus Mansfieldas yra japonas Ikeda Masanori, turintis dar keletą pseudonimų. Savo karjerą I.Masanori pradėjo legendinio Londono Soho rajono įrašų firmos "Soul Jazz Records" parduotuvėje. 1991-1997-ais metais jis grojo Londono klube "The Blow Up". Grįžęs į Japoniją, T.Masanori tapo didžėjumi, turinčiu vieną iš rečiausių įrašų kolekcijų Tekančios saulė šalyje.

Pagarsėjęs savo taikiu charakteriu ir audringais pasirodymais, I.Masanori netrukus įgijo būrį gerbėjų. Šiuo metu jis dirba įrašų firmoje "Ready made records", kurios savininkas ir pagrindinis prodiuseris yra buvusios legendinės japonų grupės "Pizzicato Five" narys Konishi Yasuharu.

Mansfieldas taip pat yra įrašęs naujas grupės "A-ha" hito "Take On Me" bei atlikėjo Becko kūrinio "The New Pollutionm" versijas.

Savo pasirodymui Vilniuje be įprastos įrangos atlikėjas paprašė mikrofono ir galimybės groti iš 7 colių "mažųjų" plokštelių - didžėjus Mansfieldas garsėja ir kaip savotiškų performansų kūrėjas.

Šeštadienį Mansfield gros ir Palangos klube "Gravity Šachmatinė".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją