Liepos mėnesį bilietai jau kainavo 40 litų. Rugpjūčio 1-20 dienomis jų bus galima įsigyti už 50, o nuo rugpjūčio 21-osios - už 60 litų. Likus dviem dienoms iki koncerto bilietai brangs iki 70 litų.

Į "A-ha" koncertą galima įsigyti ir bilietų į sėdimas vietas, kainuojančių 80 litų. Jų iš viso yra 2 tūkstančiai.

Koncertą organizuojanti firma "Makrokoncertas" grupės "A-ha" pasirodymus taip pat rengia Latvijoje bei Estijoje. Šiose kaimyninėse šalyse bilietai yra brangesni.

Latvijoje 10 tūkstančių pigiausių bilietų, kainavusių 6 latus (apie 35 litus), buvo išpirkta per keletą valandų.

Estijoje pigiausi bilietai kainavo 80 litų, vėliau jų kaina gali išaugti dvigubai.

Kaip BNS informavo "Makrokoncerto" projektų vadovas Giedrius Klimašauskas, atvykę į Vilnių grupės "A-ha" nariai gyvens netoli sostinės esančiame viešbutyje "Le Meridien Villon".

Muzikantai pageidavo valgyti ne restoranuose, o viešbučio kambariuose. Jų pageidaujamame valgiaraštyje beveik nėra mėsos, daugiausiai - riešutai ir džiovinti vaisiai.

Muzikantų pageidavimu Žalgirio stadione netoli scenos bus įrengti 8 palapinių tipo kambariai su kilimais, stikliniais stalais ir dušais. Koncerto metu ten atlikėjai žada persirenginėti, ilsėtis ir vakarieniauti.

Trys kambariai bus skirti grupės "A-ha" nariams, likusius penkis užims personalas. Kartu su grupe atvažiuos apie 30 žmonių, tarp kurių bus dviejų atlikėjų žmonos ir grupės nario Paulio Waaktaaro-Savoy'jaus trejų metų sūnus.

Koncertas truks 2 valandas, o jo metu Žalgirio stadione budės daugiau kaip 300 apsaugos tarnybos darbuotojų.

Muzikantai į Vilnių atvyks rugsėjo 9-ąją dieną po pietų. Jiems bus surengta ekskursija po Senamiestį. Po koncerto grupė ketina eiti pasilinksminti į vieną iš Vilniaus naktinių klubų.

Kaip BNS sakė "Makrokoncerto" direktorius Vaidas Zdancevičius, koncerto biudžetas yra apie milijoną litų. Tikimasi, kad Vilniuje vyksiančiame koncerte apsilankys maždaug 20 tūkstančių žmonių.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją