Pasak M.P.3 pranešimo spaudai, pirmąjame rinkinio „Made in LT“ leidime pristatomi „Skamp“, SEL, Jurgos, „InCulto“, „Pieno lazerių“, „Lemon Joy“, Rasos ir Jono, „G&G sindikato“ ir kitų atlikėjų kūriniai.

„Į šį albumą sudėjome geras emocijas, nuotaiką ir energiją. Nesistengėme būtinai atiduoti duoklę patiems garsiausiems lietuvių atlikėjams, tad albumas yra nuotaikingas, jaunatviškas ir tuo pačiu kokybiškas“, - sakė rinkinio prodiuseris Vaidas Stackevičius.

Plokštelėje skamba 2004-2007 metais įrašyti lietuvių atlikėjų populiarūs, nuotaikingi ir įdomūs kūriniai, iš viso keturiolika dainų. Rinkinį „Made in LT“ numatoma platinti ne tik įprastuose prekybos taškuose, tačiau ir suvenyrų parduotuvėse, oro uostuose, kruiziniuose laivuose ir kitose vietose, kur yra užsieniečių srautai.

„Jau penkiolikti metai esame turizmo rinkos informacijos lyderiai, gerai žinome į Lietuvą atvykstančių užsieniečių interesus ir poreikius, todėl mielai sutikome prisidėti prie šio projekto. Manome, kad „Made in LT“ tikrai sulauks deramo dėmesio. Pasaulis dar taip mažai pažįsta mūsų pop kultūrą, o šis projektas – puikus būdas ją skleisti, populiarinti ir, žinoma, tobulinti“, sakė „In Your Pocket“ atstovybės Lietuvoje direktorė Gabija Thomson.

Leidėjų teigimu, albumo pasirodymą entuziastingai palaikė ne tik albumo partneriai, bet ir patys muzikos atlikėjai, autoriai bei jų leidybinės firmos. Iškart po pasirodymo kovo mėnesį plokštelė „Made in LT“ iškeliavo į Majamį, į didžiausią pasaulyje tarptautinę jūrų uostų parodą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją