Jos nariai parke rengs šou pasirodymus, šokių, žaidimų pamokas, prisidės prie edukacinių programų moksleiviams bei supažindins parko lankytojus su Pietų jūrų salynų kultūra.

„Mūsų vandens parkas bus vienintelis Europoje ir tik vienas iš nedaugelio pasaulyje, kuriame tematizacija įgyvendinama ne tik egzotiškomis interjero detalėmis, bet ir iš tolimų kraštų atvykusių darbuotojų pastangomis. Tad tikime, kad kiekvienam mūsų klientui apsilankymas parke taps tikra viešnage pas svetinguosius Polinezijos gyventojus“, - pranešime spaudai sakė parko operatorės bendrovės „Rubicon aqua“ generalinis direktorius Saulius Budrevičius.

Anot jo, pagal pasirašytą pirmąjį susitarimą su „Show Tahiti Nui“, 10 grupės atlikėjų į Lietuvą atvyks prieš parko atidarymą, dalyvaus jam skirtuose renginiuose bei vėliau rengs pasirodymus parke.

Atlikėjai parengs ne tik Taičio, bet ir kitų Polinezijos salų šou programas, atsiveš įspūdingus autentiškus drabužius, muzikos instrumentus ir visus reikalingus aksesuarus. Taičio atlikėjai išmoks pagrindinių lietuvių kalbos frazių, jie su parko lankytojais bendraus ir su parke dirbančių vertėjų iš prancūzų kalbos pagalba.

„Esame dirbę daugelyje Europos ir pasaulio šalių, tačiau savo kultūrą pirmą kartą pristatysime teminiame vandens parke, kuris, pasitelkiant Polinezijos kultūros atstovus, kuriamas siekiant autentiškumo. Visapusiškai mūsų kultūra gali būti pristatyta tik per mūsų žmones ir jų kuriamą svetingumo atmosferą“, - sakė sutartį su „Rubicon aqua“ atvykęs pasirašyti grupės „Show Tahiti Nui“ vadovas Tanaapupa Theophile Sulpice.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją