„Metai po albumo „1210“ pasirodymo grupei buvo ypač sėkmingi ir pasižymėjo gražiais įvykiais. Dainos gausiai skambėjo radijo stotyse, grupė dažnai buvo kviečiama koncertuoti, surengė bendrą pasirodymą su legendiniais vokiečiais „Camouflage“, o dabar nutarėmė surengti ir bendrą koncertą elektroninės romantikos gerbėjams kartu su latvių grupe „Vostoc“, - „M.P.3“ pranešime spaudai sakė „Lemon Joy“ vokalistas Igoris Kofas.

Į Lietuvą atvykstantys „Vostoc“ yra viena ryškiausių elektroninės muzikos grupių Latvijoje. „Vostoc“ išleisti singlai nuolat sukasi šios šalies radijo stočių ir MTV eteryje.

Koncerte „Lemon Joy“ atliks žinomiausius ir mėgstamiausius kūrinius iš savo naujausio bei ankstesnių albumų. Pasak renginio organizatorių, „Lemon Joy“ ir „Vostoc“ muzikantų pasirodymas bus puiki muzikos šventė elektroninės popmuzikos gerbėjams, tad į šį renginį verta pasirūpinti bilietu iš anksto, nes vietų kiekis klube yra labai ribotas.

Net septynerius metus lauktas „Lemon Joy“ albumas „1210“ pasirodė praėjusių metų kovo pabaigoje. Šis diskas pateko tarp pretendentų į geriausio metų albumo titulą tiek „Radiocentro“, tiek „Bravo“ apdovanojimuose.

Albumo radijo singlai „Ne apie mus (Koks pašėlęs tempas)“, „Pirmosios gėlės (Baltoj tyloj)“, „Ten, kur mylėjau", „Arčiau“ įvairiose Lietuvos radijo stotyse pasiekė aukštas pozicijas radijo topuose. Šių metų sausio mėnesį „Lemon Joy“ išleido ir naują vaizdo klipą dainai „Viskuo tikiu“, kuris jau rodomas televizijos eteryje.

Praėjusią vasarą kasmetiniuose „Baltic Optical Disc“ apdovanojimuose „Lemon Joy“ buvo įteiktas prizas už sėkmingiausią sugrįžimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją