„Šiandien aš galiu būti visoks, šiandien man viskas galima, šiandien aš esu nevedęs, šiandien aš esu jūsų“, - tokiais žodžiais moteris iš proto varė ir dar labiau publiką kaitino į R. Williamso vaidmenį stačia galva pasinėręs dainininkas Mantas.

Sausakimšoje per du aukštus išsidėsčiusioje klubo salėje turbūt nebuvo žmogaus, kuris nebūtų apsvaigęs nuo projekto-grupės „Groovy Taxi” vokalisto Manto atliekamų legendinių R. Williamso dainų. Populiarumo spinduliuose besimaudantis dainininkas kartu su grupe „Tabami Live Band“ surengė tokį šou, po kurio keli šimtai koncerto žiūrovų liko išsižioję.

„Tai daryti (ruoštis koncertui – DELFI) nebuvo sunku, nes mums visiems jis patinka kaip muzikantas. Jis yra vienas iš mano mėgstamiausių atlikėjų, man jo koncertai yra vieni geriausių. Niekas kitas nepralenkė jo savo koncerto energija, tokia, kurią mes stengėmės perteikti šį vakarą, - iš karto po koncerto užplūdusiomis mintimis dalijosi Mantas. – Aš patenkintas tuo, kad šiandien valandą laiko galėjau pabūti Robbie Williamsas“.

Po koncerto dar neatsigavęs dainininkas sakė, kad tokios publikos, kokia penktadienio vakarą susirinko į koncertą „Tabami goes Robbie Williams“, galėtų pavydėti pats pop muzikos dievaitis R. Williamsas. „Atsistoti ir koncertuoti prieš tokią publiką tikrai nebūtų gėda“, - tvirtino Mantas.

Vakaro metu skambėjo tokie britų atlikėjo hitai, kaip „Let Me Entertain You“, „Millenium“, „Rock DJ“, „Feel“. Įspūdingo šou metu Mantui talkino šokėjų trupė „F.U. Angels“, o susirinkusius vakarėlio lankytojus video projekcijų fone šokdino „Tabami“ diskžokėjai – DJ Mamania kartu su DJ Vee.

„Buvo žiūrimi koncertai ir iš jų mokomasi. Išrinkome geriausias ir gražiausias vietas, norėjome atskleisti, koks jis iš tikrųjų yra, - apie pasiruošimą koncertui pasakojo Mantas. – Pusę metų ruošėmės šiam koncertui, žiūrėjome DVD, repetavome“.

Tiems, kas dėl vienokių ar kitokių priežasčių praleido geriausią šio mėnesio (o galbūt ir šių metų) koncertą, DELFI parūpino vaizdo įrašą iš ne vieną mėnesį trukusių repeticijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją